Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Ben jij de enthousiaste Docent PIE die wij zoeken?

Solliciteren Je kan nog reageren tot 07-01-2024
Omschrijving vacature

Ben jij de enthousiaste Docent PIE die wij zoeken? - 1,0 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Docent technische vakken
Locatie: Baanderherencollege - Boxtel
Omvang: 1,0 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: Zo snel mogelijk

Het Baanderherencollege is dé school voor alle leerwegen van het VMBO en praktijkonderwijs in Boxtel en de omgeving. Het Baanderherencollege bestaat officieel uit twee scholen, een VMBO school en een school voor praktijkonderwijs, maar wordt als één school gezien én ervaren. De school resulteert onder het bestuur van de vereniging OMO (Ons Middelbaar Onderwijs) en maakt samen met het Jacob-Roelandslyceum, een school voor HAVO en VWO, deel uit van de OMO Scholengroep Boxtel.
‘Je telt mee op het BHC!‘ is de term die telt op de school en wordt gebruikt voor iedereen die aan de school verbonden is. Op het Baanderherencollege is het niet alleen een term, maar is het terug te zien in de dagelijkse praktijk. De ruim 1150 leerlingen volgen de lessen in het verzorgde schoolgebouw met ruime lokalen voor de praktijkgerichte vakken.
Wij bieden leerlingen alle leerwegen van het VMBO aan; In de beide beroepsleerwegen (basis en kader) wordt Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Bouw, Wonen en Interieur alsmede Produceren, Installeren en Energie aangeboden. Ook alle MAVO-leerlingen maken kennis met beroepsgerichte onderdelen via de talentlijnen Business, Technology, Arts & Design en Sports & Lifestyle.
Daarnaast bieden wij leerlingen van het praktijkonderwijs diverse uitstroommogelijkheden. Zo bereiden wij ze voor op een beroep, eventueel vervolgonderwijs en een goede plaats in de maatschappij. Wij vinden het van belang dat onze leerlingen zich gekend en erkend voelen. De kwaliteit van de leerling- en mentorbegeleiding is hierbij zeer belangrijk.

Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een school die zich constant ontwikkelt met vernieuwende onderwijsprocessen en inspirerende leeromgevingen.

We zijn vanaf 1 mei 2024 op het Baanderherencollege op zoek naar een enthousiaste, leerlinggerichte Docent PIE (Produceren, Installeren, Energie), werktijdomvang 1,0 fte.
Het betreft een tijdelijke aanstelling voor het resterende schooljaar 2023 – 2024 en een verlenging voor schooljaar 2024 - 2025 behoort tot de mogelijkheden. Inschaling conform OMO-CAO, schaal LB.

Produceren, Installeren en Energie (PIE) één van de beroepsgerichte profielen waarin installatie-, elektro- en metaaltechniek samenkomen. Je leert leerlingen hoe de techniek rondom deze vakgebieden in elkaar zitten. Praktisch en theoretisch.

Wat neem je mee?
- Een bevoegdheid voor het vak PIE geniet de voorkeur. Óf je hebt je studie bijna afgerond en het diploma ligt binnen handbereik. Óf je bent werkzaam in één van bovenstaande branches en hebt interesse in het werken in het onderwijs en bent bereid om hier een opleiding voor te volgen;
- De lessen vallen mogelijk in alle leerwegen en leerjaren van het VMBO en praktijkonderwijs;
- Affiniteit met de doelgroep VMBO- en/of PRO leerlingen is een pré;
- Ervaring binnen het vakgebied PIE (Produceren, Installeren, Energie);
- Je kunt goed zelfstandig alsook in teamverband functioneren;
- Je bent meer pro- dan reactief;
- Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan binnen het vmbo en/of pro.

Ook Instructeurs en/of onderwijsassistenten met ervaring binnen het vakgebied PIE die op zoek zijn naar een nieuwe baan, nodigen wij van harte uit om te solliciteren!

Voor meer informatie over het Baanderherencollege verwijzen we je graag naar onze website www.osboxtel.nl.
Heb je interesse, dan ontvangen we jouw motivatiebrief en curriculum vitae graag voor 31 december 2023 via de website van OMO. Solliciteren is uitsluitend mogelijk via de website van OMO.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je terecht bij Mw. S. van Lieshout (Directeur), s.v.lieshout@bhc.nl. Vragen over de sollicitatieprocedure kunnen gesteld worden aan Mw. S. de Rooij (Personeelsadministratie), s.d.rooij@bhc.nl.

Zodra wij de geschikte kandidaat hebben gevonden, zal de sollicitatieprocedure worden afgesloten.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden