Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Communicatiemedewerker

Solliciteren Je kan nog reageren tot 19-06-2024
Omschrijving vacature

Communicatiemedewerker - 0,7 - 0,8 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Ondersteunende functies
Locatie: Bureau Ons Middelbaar Onderwijs - Tilburg
Omvang: 0,7 - 0,8 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: Zo snel mogelijk

Adem en leef jij communicatie? Geloof jij dat communicatie toegevoegde waarde in tekst én beeld kan brengen binnen en buiten een organisatie? Ben jij een creatieve, harde werker die in staat is om op een beeldende manier communicatiemiddelen vorm te geven? En heb jij affiniteit met interne communicatie? Lees dan vooral verder!

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste:

communicatiemedewerker (0,7 - 0,8 fte)

Functie-informatie
Het subteam communicatie bij het OMO-bureau bestaat uit zes communicatieprofessionals. Het subteam adviseert en ondersteunt de Raad van Bestuur en de scholen op gebied van communicatie. Ook organiseren we bijeenkomsten en evenementen namens de Raad van Bestuur.

Samen met jouw collega’s ben je verantwoordelijk voor de communicatie op Intranet, het omzetten van tekst naar beeldcommunicatie (vormgeving), het communicatief ondersteunen van projecten en de organisatie van evenementen.

Functie-eisen

  • Je communiceert helder, zowel mondeling als op ‘papier’ én zowel in tekst als in beeld;
  • Je bent flexibel, je hebt verantwoordelijkheidsgevoel, bent zelfstandig en ondernemend;
  • Je hebt een frisse blik van binnen naar buiten én van buiten naar binnen waar je ons graag deelgenoot van maakt;
  • Je verplaatst je je zonder enige moeite in de verschillende doelgroepen;
  • Je hebt een relevante mbo of hbo-opleiding afgerond;
  • Je werkt minimaal 2 jaar in dit vakgebied;
  • Ervaring met systemen als Canva, Indesign, CMS-systemen intranet en Spotler zijn een pré.

Aanbod
We bieden je een uitdagende functie in een veranderende omgeving die ertoe doet. Fijne collega's, een mensgerichte organisatie met een eigen cao: kortom een fijne werkplek. Je functie is voor 28-32 uur per week waarbij je de mogelijkheid hebt om extra verlof op te bouwen. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie deze aansluitend om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

  • De functie is ingedeeld in schaal 7 op basis van de CAO VO (max. € 3.588,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een eindejaarsuitkering (8,33%), de eindeschooljaarsuitkering in augustus en daarnaast een extra eindejaarsuitkering van €1.320,- o.b.v. fulltime;

Het OMO bureau zit op een fijne locatie naast het centraal station Tilburg met eigen parkeerplaatsen en er is dagelijks gratis vers fruit ter beschikking.

Organisatie
Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO-bureau) is een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. Het OMO-bureau, gevestigd in Tilburg, ondersteunt de 34 scholen(groepen) vanuit de domeinen: administratie, automatisering, financiën, personeel, communicatie, juridische zaken en huisvesting. Werken op het OMO-bureau is werken in een dynamische omgeving. Een omgeving die je veel kansen biedt op persoonlijke ontwikkeling. Je bent betrokken bij verenigingsbrede projecten en werkt samen met collega’s uit diverse disciplines. Bij het OMO-bureau maken we gebruik van de verschillende talenten op de arbeidsmarkt. We verwelkomen daarom diversiteit en bieden ruimte aan nieuwe, frisse ideeën.

Nieuwsgierig?
Herken jij jezelf in dit profiel en wil je meer informatie over werken bij Ons Middelbaar Onderwijs? Via deze link lees je meer over werken op het OMO-bureau www.omo.nl/werken-en-leren-bij, kijk ook eens naar onze bureaufilm!

Mocht je vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Marit Goosen, Teamleider communicatie, telefoonnummer 013-595 5592, email: m.goosen@omo.nl

Voor vragen over het sollicitatieproces of de arbeidsvoorwaarden neem je contact op met de HR adviseur Mariëlle van Gerven, via telefoonnummer 013-595 5590, email: m.vangerven@omo.nl  
 
Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Via de ”solliciteren” knop op deze pagina ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Solliciteren kan tot en met 18 juni 2024.
De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gesprekken met de sollicitatiecommissie. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats in week 26. In het eerste gesprek vragen wij jou om je voor te stellen door een pitch te geven.

Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne sollicitanten voor.

We kijken uit naar je sollicitatie!

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden