Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent (Bedrijfs-) Economie 0,8 - 1,0 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 25-06-2024
Omschrijving vacature

Docent (Bedrijfs-) Economie 0,8 - 1,0 fte - 0,8 - 1,0 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Docent economische vakken
Locatie: Parmant Scholen Helder havo/vwo - Eindhoven
Omvang: 0,8 - 1,0 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: 01-08-2024

Heb je een groot hart voor onderwijs en zorg voor leerlingen die iets extra’s nodig hebben en weet jij hen te begeleiden op weg naar een mooie toekomst. Dan komen wij graag met jou in contact, want jij maakt morgen mooier!

Wij zijn op zoek naar een docent Economie/bedrijfseconomie voor 0,8 – 1,0 fte

Wat ga je doen?
In de functie van docent Economie geef je o.a. bedrijfseconomie lessen aan de leerlingen in de bovenbouw maar ook economielessen in de 3e klassen onderbouw op het Helder havo/vwo. Samen met het team van zeer betrokken collega’s ben jij in staat om het onderwijs op een passende manier aan te reiken aan de behoeften van onze leerlingen. Het betreft een aanstelling voor het nieuwe schooljaar.

Vier redenen waarom deze functie iets voor jou is:

  1. Je ziet het als een uitdaging om in een kleinschalige omgeving onderwijs te bieden aan leerlingen met een specifieke ondersteuningsbehoefte.
  2. Je komt te werken in een team met zeer betrokken collega’s die allen hart hebben voor de onderwijsbehoeftes van onze leerlingen.
  3. Je kunt jouw passie van het vak economie met enthousiasme overbrengen in een omgeving waarin het soms anders loopt dan je op voorhand had gedacht. Op Helder is geen dag hetzelfde. Flexibel zijn is dus heel belangrijk.
  4. Je vindt het ook leuk om naast het geven van lessen economie een mentor rol te vervullen.

Wat vragen wij van jou?
Je bent minimaal in het bezit van een 2e graads onderwijsbevoegdheid, een 1e graads bevoegdheid is een pre of je bent bezig deze te behalen. Het is helpend als je ervaring hebt met het onderwijs in de onderbouw en bovenbouw van de havo en vwo en dat je tactisch kunt omgaan met jongeren van ongeveer 12 tot 18 jaar. Het is heel belangrijk dat je je kunt inleven in onze doelgroep. Daarbij kun je goed samenwerken met verschillende partijen en ben je in staat om snel te schakelen in de dynamische omgeving op Helder. Tot slot vinden we het belangrijk dat je verantwoordelijkheid neemt en eigenaarschap laat zien op de gebieden waar je werkzaam bent.

Wat bieden wij:

  • Een hechte school, waar zeer betrokken collega’s werken.
  • Goede ondersteuning.
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
  • Je ontvangt een salaris op basis van je ervaring of bevoegdheid en veel aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een vitaliteitsbudget vanuit de werkdrukmiddelen, professionaliseringsbudget- en verlof en gunstige fiscale regelingen voor de aanschaf van onder andere een fiets, een mobile device of een museumjaarkaart.
  • Een tijdelijke aanstelling van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Interessante baan? 
Voor vragen kun je contact opnemen met de teamleider, Thijs van der Heijden, telefonisch te bereiken op nummer 040-2155202 via mail t.vanderheijden@parmantscholen.nl. 
 
Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO: vacatures.omo.nl en kijk bij ‘docenten' en dan kies je voor ‘Economische vakken’. Wij zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern binnen Parmant en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten de voorkeur.

Over Helder havo/vwo
Wij zijn druk bezig met rust
Helder havo/vwo is een zelfstandige, reguliere en kleinschalige havo- en vwo-school voor leerlingen met een vorm van autisme, AD(H)D en/of een vergelijkbare ondersteuningsbehoefte. Helder havo/vwo is geen ‘toverschool’. We verrichten geen wonderen. Maar we hebben wél de kracht om onze leerlingen te laten stralen. Om hen hun eigen magie te laten ontdekken. We doen dat samen, met oog en oor voor elkaar en met waardering voor ieders eigenheid. Bij Helder havo/vwo geven we onze leerlingen nieuwe kansen en het zelfvertrouwen om die kansen met beide handen aan te pakken. Wij dragen op deze manier bij aan de vorming van leerlingen tot jongvolwassenen die in staat zijn een studie aan hbo of universiteit te volgen. Helder havo/vwo is een Parmant School en biedt onderwijs aan ongeveer 220 leerlingen.

Leer onze school kennen op onze website. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden. Heldere havo/vwo maakt deel uit van Parmant Scholen.

Over Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi!
Dát is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

Kijk op www.parmantscholen.nl als je meer wil weten over wie we zijn en waar we voor staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden