Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Biologie voor 0,3 – 0,5 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 17-06-2024
Omschrijving vacature

Docent Biologie voor 0,3 – 0,5 fte - 0,3 - 0,5 FTE - Vervanging

Vakgebied: Docent exacte vakken
Locatie: 2College Durendael - Oisterwijk
Omvang: 0,3 - 0,5 FTE
Dienstverband: Vervanging
Startdatum: Zo snel mogelijk

Wil jij werken op een school met een breed onderwijsaanbod? Deel gaan uitmaken van het leukste team docenten van midden Brabant? 2College Durendael is per volgend schooljaar op zoek naar een docent biologie. Het gaat om 8 tot 12 lessen (0,3 – 0,5 fte) in het vmbo en vwo onderbouw. De vervanging start aan het begin van het schooljaar. Er is op dit moment nog geen zicht op wanneer de vervanging eindigt. Wij bieden een tijdelijke aanstelling met bijbehorende arbeidsvoorwaarden zoals die zijn omschreven in de cao OMO.

Profiel van 2College Durendael
Wij zijn 2College Durendael! Een school in Oisterwijk met een breed onderwijsaanbod van vmbo basis/kader tot vwo tto. Wij bieden een plezierige en professionele werkomgeving, waarin onze medewerkers kunnen groeien en zich maximaal kunnen ontplooien. Wij werken samen, grijpen onze kansen en verleggen onze persoonlijke en gezamenlijke grenzen. Vanuit ons enthousiasme brengen wij het beste in onze leerlingen naar boven, dagen wij ze uit en inspireren ze om hun grenzen te verleggen. Alles om onze leerlingen te laten groeien. Je groeit op Durendael!

Profiel van 2College
2College is een scholengroep in Tilburg en omgeving met zes vestigingen, bestaande uit Cobbenhagenlyceum, Cobbenhagenmavo, Durendael, EOA Oisterwijk, Jozefmavo en Ruivenmavo, met een breed aanbod: vmbo, havo en vwo. Iedere vestiging heeft zijn eigen profiel en onderwijsaanbod. Samen zorgen we ervoor dat er binnen 2College voor iedere leerling een passende plek is.

Onder het motto ‘Let’s go 2College’ zijn drie onderwijskundige principes geformuleerd die richting geven aan leerlingen en medewerkers over hoe we met elkaar om willen gaan, hoe we met en van elkaar leren en hoe we samen willen groeien. Deze principes zijn:

  • 2Meet Om jezelf te ontwikkelen heb je elkaar nodig. Ontmoeten zorgt ervoor dat leerlingen, ouders en medewerkers zich welkom en veilig voelen. Het is de basis om samen te leren en te werken.
  • 2Learn Een motiverende omgeving nodigt uit om te leren, om je talenten te ontwikkelen. Je verwerft kennis en vaardigheden om goed voorbereid te zijn.
  • 2Grow Groeien betekent dat er volop aandacht en gelegenheid is om je als persoon verder te ontwikkelen.

Interesse in de vacature?
Solliciteren is uitsluitend mogelijk via OMO (via bovenstaande knop). Om te solliciteren volgt u de instructies op de pagina. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Hans Barmentlo, teamleider vwo en tto via barmentlo.h@2college.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Let op: Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt deze vacature gesloten.

In het kort
  • 2College Durendael
  • Oisterwijk
  • FTE: 0,3 - 0,5 Betreft: Vervanging Start: Zo snel mogelijk
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden