Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Engels 0.7-0.8 FTE

Solliciteren Je kan nog reageren tot 21-06-2024
Omschrijving vacature

Docent Engels 0.7-0.8 FTE - 0.7-0.8 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Docent talen
Locatie: OMO Scholengroep Bergen op Zoom eo 't Ravelijn - Steenbergen
Omvang: 0.7-0.8 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: 01-08-2024

Docent Engels
0.7-0.8 FTE

’t Ravelijn te Steenbergen - Pak je kans!
Als docent Engels bij ons op school inspireer je leerlingen en bied je een ondersteunende leeromgeving. Je speelt een belangrijke rol in het motiveren en begeleiden van leerlingen in hun taalontwikkeling en draagt bij aan hun persoonlijke groei. Je bent niet alleen een bron van kennis, maar ook een coach die hen aanmoedigt om het beste uit zichzelf te halen. Samen met ons enthousiaste team zorg je voor een plek waar leerlingen hun taalvaardigheid verbeteren en zich volledig kunnen ontwikkelen.

Onze school
't Ravelijn is een middelbare school met een sterk imago in Steenbergen die zich richt op mavo en voorbereidend mbo. Leerlingen op 't Ravelijn hebben de keuze uit twee manieren om hun diploma te behalen: Ravelijn Domeinleren of Ravelijn Agora. Bij ons op school begeleiden we onze leerlingen om de regie te nemen over hun eigen leerproces, waarbij ze binnen vastgestelde kaders hun eigen keuzes kunnen maken. Deze vrijheid gaat hand in hand met het nemen van verantwoordelijkheid.  
Vanuit het bewustzijn dat leerlingen breed moeten worden gevormd en opgeleid als individuen heeft ’t Ravelijn zich toegelegd op een ruim aanbod van aantrekkelijke keuzeprogramma’s. Als lerende organisatie bieden we maatwerk aan zowel leerlingen als collega's. Op 't Ravelijn werken we in lesteams, bestaande uit onderwijsassistenten, onderwijsondersteuners, instructeurs en docenten, die elk vanuit hun eigen expertise bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen. 't Ravelijn maakt deel uit van OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o., samen met het MollerJuvenaat in Bergen op Zoom en het ZuidWestHoekCollege in Ossendrecht. 

De functie
Engels is niet alleen je vak, maar ook je talent en passie. Je bent enthousiast over het bijdragen aan de taalontwikkeling van onze leerlingen. Met een flinke dosis creativiteit breng je je kennis over en probeer je hen te prikkelen en te motiveren om out-of-the-box te denken.

Van onze nieuwe collega verwachten we:

·         Een 2e graad bevoegdheid Engels of in opleiding daartoe;
·         Affiniteit, liefst ervaring, met de doelgroep;
·         Een professional die voorbeeldgedrag laat zien;
·         Enthousiasme om te werken in een innoverende omgeving;
·         Oog voor de individuele leerling en zijn/haar kwaliteiten.

Wat mag je van ons verwachten?
Een afwisselende en uitdagende baan op een school die continu in ontwikkeling is op het gebied van onderwijsinnovatie. Een tijdelijke benoeming als docent LB met de uitdrukkelijke intentie om de overeenkomst om te zetten in een vaste aanstelling. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring.

Wil je meer informatie?
Bezoek vooral de websites www.ravelijnstb.nl  en www.omo.nl voor meer informatie over onze school. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Carin Veringa via c.veringa@ravelijnstb.nl of 0167-525070. Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Marieke Dekkers (Adviseur P&O) via m.dekkers@sgboz.nl .

Hebben we jou weten te inspireren?
Solliciteer via www.omo.nl door het uploaden van je CV en motivatie. Je motivatie mag je uiteraard met ons delen via een brief, maar we geven je graag de mogelijkheid om je motivatie (ook) op een andere (creatieve) wijze bij ons kenbaar te maken.

Pak je kans en kies de manier die bij jou past!

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden