Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Engels 2e graads, 0,5 FTE ter vervanging

Solliciteren Je kan nog reageren tot 05-07-2024
Omschrijving vacature

Docent Engels 2e graads, 0,5 FTE ter vervanging - 0,5 FTE - Vervanging

Vakgebied: Docent talen
Locatie: Varendonck College - Asten
Omvang: 0,5 FTE
Dienstverband: Vervanging
Startdatum: Zo snel mogelijk

Docent Engels (ter vervanging)

Over het Varendonck College
Het Varendonck College is een streekschool met een breed onderwijsaanbod. Leerlingen kunnen, naast het reguliere programma, kiezen voor technasium of tweetalig onderwijs. Op de locatie Asten volgen zo’n 750 leerlingen onderwijs op vwo (atheneum en gymnasium) en havo.

Het Varendonck College is een ambitieuze school waar we continu aan het werk zijn om het onderwijs voor onze leerlingen nog beter te maken. Onder de noemer Varendonck Vooruit! werken we toe naar maatwerk voor leerlingen om zo het eigenaarschap en de zelfstandigheid van leerlingen, en daarmee de motivatie, te vergroten. We geven dit onder andere vorm via keuzewerktijd (kwt) en het werken op leerpleinen. Naast boeken gebruiken leerlingen ook digitale, adaptieve methodes via Bring your own device (BYOD).

We zijn per direct op zoek naar een docent Engels, ter vervanging tot uiterlijk 1 februari 2024, die samen met ons deze ambities wil waarmaken. Een docent die pedagogisch en didactisch sterk is en ook buiten de les ideeën heeft over goed onderwijs en daar een bijdrage aan wil leveren.

Wie zoeken wij?
• Een docent Engels in het tweedegraads gebied, de lessen worden gegeven in leerjaar 1 en 3 vwo en havo, inclusief TTO.
• Iemand die zelfstandig kan werken, maar ook op een prettige manier kan samenwerken, voldoende kennis van zaken heeft, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel heeft en leerlingen kan motiveren het beste uit zichzelf te halen.
• Een docent die enthousiast wordt van onderwijsontwikkeling en graag het onderwijs op het Varendonck mee wil vernieuwen.

Wat bieden wij?
• Een uitdagende en inspirerende leeromgeving.
• Een betrekkingsomvang van 0,5 FTE.
• Een tijdelijke functie in LB ter vervanging tot uiterlijk 22 december 2023.

Voor inhoudelijke informatie kun je contact opnemen met Vincent van der Cammen, manager onderwijs, team talen. v.vd.cammen@varendonck.nl.
De sollicitatiegesprekken worden zo snel als mogelijk gepland. De sollicitatiecommissie bestaat uit een manager onderwijs en een docent vanuit de vakgroep.

Op dit moment hebben we deze vacature ingevuld met een inhuurmedewerker. Het Varendonck College ondersteunt de intentie van de Brabantse VO bestuurders om de inhuur van onderwijsmedewerkers via externe aanbieders terug te dringen. Daarom stellen we onze vacatures opnieuw open. Dus heb je interesse, reageer dan snel.

Word jij onze nieuwe collega? In deze video vertelt collega Rik over werken op het Varendonck College https://www.youtube.com/watch?v=E7yqh7z6txQ

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden