Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Frans | 0,5 fte | Theresialyceum

Solliciteren Je kan nog reageren tot 22-06-2024
Omschrijving vacature

Docent Frans | 0,5 fte | Theresialyceum - 0,5 fte FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Docent talen
Locatie: Theresialyceum - Tilburg
Omvang: 0,5 fte FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: 01-08-2024

Het Theresialyceum is een ontmoetingsplek en een oefenplek waar we samen een toekomst creëren. Wij willen graag dat iedereen zich thuis voelt op het Theresia. Daarom hebben wij oog voor onze leerling, willen wij hem kennen, weten wat hij kan en waar hij naar toe wil. Wij hebben vertrouwen in onze leerling en elkaar. Iedereen is uniek en doet het op zijn eigen manier. Op het Theresialyceum kun en mag je dan ook zijn wie je bent en worden wilt. Zo werken wij samen aan de toekomst en daar zijn wij trots op!

Onze school zet stevig in op de ontwikkeling van talenten van leerlingen én personeel en is zowel Begaafdheidsprofielschool als Cultuurprofielschool. Uniek aan het Theresialyceum is onze driejarige brugperiode. Daarnaast is het Theresialyceum een academische opleidingsschool. In dit kader bieden wij startende docenten een uitgebreid begeleidingstraject, stimuleren we collega’s om onderzoek te doen in de school en bieden we jaarlijks een stageplaats aan vele studenten.

Voor schooljaar 2024-2025 zijn op zoek naar een: 
 
DOCENT FRANS | 2e graads | 0,5 fte

Profiel: 
Wij zoeken een bevoegde, enthousiaste en gedreven collega met hart voor de leerlingen en voor het vak Frans. Je beschikt over gedegen vakkennis en bent in staat leerlingen uit te dagen om zich te ontwikkelen. Daarnaast kun je goed samenwerken en heb je (zelf-) reflecterend vermogen.  
 
Meer informatie over de school kun je vinden op www.theresialyceum.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Monique Nijhuis, HRM: Tel. 013-4673738 of via e-mail: m.nijhuis@theresialyceum.nl 
 
Sollicitaties 
Heb je belangstelling voor deze tijdelijke baan? Je bent van harte welkom! We zien we jouw sollicitatie, vergezeld van motivatie en CV, graag zo spoedig mogelijk, uiterlijk woensdag 12 juni a.s. tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via de OMO- website: www.omo.nl 
 
Wat bieden wij? 
Een leuke baan in een dynamische, op samenwerking gerichte werkomgeving. Salaris conform CAO OMO, inschaling afhankelijk van laatstgenoten salaris. Het betreft een tijdelijke vacature voor de duur van het schooljaar, waarna gekeken wordt naar de mogelijkheden voor een vaste aanstelling. Een combinatie met onze vervangingsvacature voor een docent Frans behoort tevens tot de mogelijkheden.

In het kort
  • Theresialyceum
  • Tilburg
  • FTE: 0,5 fte Betreft: Regulier tijdelijk Start: 01-08-2024
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden