Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Geschiedenis 2e graads voor 0,4-0,6 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 17-06-2024
Omschrijving vacature

Docent Geschiedenis 2e graads voor 0,4-0,6 fte - 0,4 - 0,6 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Docent mens en maatschappij
Locatie: 2College Cobbenhagenlyceum - Tilburg
Omvang: 0,4 - 0,6 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: 01-08-2024

Wil jij werken op een school waar gepersonaliseerd onderwijs gegeven wordt? 2College Cobbenhagenlyceum is op zoek naar een nieuwe collega in de functie van docent (2e graads) Geschiedenis. Het betreft een 1e dienstverband met uitzicht op vast van 0,4-0,6 fte.

Profiel van 2College
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op een zesde vestiging onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. 2College heeft in totaal ongeveer 4.100 leerlingen en is onderdeel van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), het bevoegd gezag van 2College.

Onder het motto ‘Let’s go 2College’ zijn drie onderwijskundige principes geformuleerd die richting geven aan leerlingen en medewerkers over hoe we met elkaar om willen gaan, hoe we met en van elkaar leren en hoe we samen willen groeien. Deze principes zijn:

  • 2Meet. Om jezelf te ontwikkelen heb je elkaar nodig. Ontmoeten zorgt ervoor dat leerlingen, ouders en medewerkers zich welkom en veilig voelen. Het is de basis om samen te leren en te werken.
  • 2Learn. Een motiverende omgeving nodigt uit om te leren, om je talenten te ontwikkelen. Je verwerft kennis en vaardigheden om goed voorbereid te zijn.
  • 2Grow. Groeien betekent dat er volop aandacht en gelegenheid is om je als persoon verder te ontwikkelen.

Profiel van 2College Cobbenhagenlyceum
Op het Cobbenhagenlyceum dagen we je uit om een nieuwsgierige houding aan te nemen en je blik te verruimen. Daarvoor bieden wij gepersonaliseerd onderwijs aan. Zo leer je bij ons op je eigen tempo en niveau onder begeleiding van een coach. We omarmen de nieuwsgierigheid van onze leerlingen. We dagen je uit om te ontdekken wat wel en niet werkt. We geven je daarom de ruimte om te experimenteren en fouten te maken.
Binnen het gepersonaliseerd onderwijs bieden wij regulier onderwijs en tweetalig onderwijs (TTO) aan op havo- en vwo-niveau. Ook maken alle leerlingen in de onderbouw kennis met het Technasium. Vaardigheden vinden we minstens zo belangrijk als kennis. Daarom besteden we daar ook veel aandacht aan. Kortom: het Cobbenhagenlyceum opent je wereld door in een veilige omgeving te ontdekken waar je goed in bent en daar nog beter in te worden!

De functie
De werkzaamheden bestaan uit het verzorgen van lessen Geschiedenis voor ons gepersonaliseerd leren in de onderbouw van 2College Cobbenhagenlyceum. Docenten die ook in het TTO kunnen lesgeven, hebben de voorkeur.

Wie zoeken wij?
Ben jij flexibel? Vind je het leuk om in een organisatie te werken die in beweging is? Hou je niet van standaard, maar ben je bereid echt samen met de leerling te kijken wat nodig is? Wil je echt gepersonaliseerd met leerlingen aan de slag? Dan ben jij de juiste collega voor het 2College Cobbenhagenlyceum.

Interesse in de vacature?
Solliciteren is uitsluitend mogelijk tot 16 juni via OMO (via onderstaande knop). Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Ronald Verschuren, vestigingsdirecteur, via verschuren.r@2college.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Let op: Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt deze vacature gesloten.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden