Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Klassieke Talen

Solliciteren Je kan nog reageren tot 15-12-2023
Omschrijving vacature

Docent Klassieke Talen - 0.5 FTE - Eerste aanstelling

Vakgebied: Docent talen
Locatie: OMO Scholengroep Bergen op Zoom eo MollerJuvenaat - Bergen op Zoom
Omvang: 0.5 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling
Startdatum: 01-12-2023

MollerJuvenaat Bergen op Zoom
“House of students”


Docent klassieke talen


Heb jij passie voor klassieke talen en voor het coachen van gymnasium leerlingen? Werk je graag op een gezellige school in Bergen op Zoom? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Als docent vind je het belangrijk om leerlingen te inspireren en begeleiden bij hun ontwikkeling en algemene vorming. Je voert regie over het onderwijsproces waarbij je leerlingen voldoende keuzevrijheid en –mogelijkheden biedt. Je draagt actief bij aan de ontwikkeling van studievaardigheden en het nemen van eigenaarschap. Dit doe je door structuur te bieden, te differentiëren en te coachen met formatief handelen en evalueren als basis.

Onze school

MollerJuvenaat is gelegen aan de rand van centrum van Bergen op Zoom waar ongeveer 950 leerlingen wereldbewust en eigentijds onderwijs volgen. Ons onderwijsaanbod bestaat uit havo, atheneum en gymnasium. Onze locaties kenmerken zich door een campusgevoel, waar de bijbehorende sfeer gekoppeld wordt aan een optimale leer- en werkomgeving met flexibel comfort van onze leerlingen. Hierbij passen inspirerende en betekenisvolle ervaringen. Ons ‘House of Students – onderwijsconcept’, betekent dat onze leerlingen naast hard werken tijdens hun schoolperiode tegelijkertijd ook geïnspireerd en uitgedaagd worden. Dit doen we niet alleen in de lessen maar ook daarbuiten met onze House of Students activiteiten. Onze leerlingen en collega’s leren van en met elkaar.

Wat breng je mee?
• Je bent een bevoegdheid en/of bekwaam docent klassieke talen;
• Je kunt structuur bieden, differentiëren en je werkt graag met leerdoelen;
• Je hebt oog voor de leerlingen en je beschikt over coachende vaardigheden;
• Je hebt reflectief vermogen en je blijft graag bijleren;
• Je werkt graag samen en draagt vanuit jouw eigenheid bij aan een professionele en prettige werkomgeving.

Wat bieden wij jou?
Het betreft een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast per zo spoedig als mogelijk. Je ontvangt een marktconform salaris volgens de onderwijs cao. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring. Onze overige arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in een cao op verenigingsniveau. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers zichzelf blijven ontwikkelen. We bieden ontwikkelingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent zelf eigenaar van je loopbaan.

Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o., een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en goede leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van katholieke scholen voor voortgezet onderwijs in Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs.

Hoe nu verder?
Op MollerJuvenaat ben jij aan Zet! Wil je meer informatie over onze school of deze vacature, bezoek dan vooral de website www.mollerjuvenaat.nl en www.omo.nl. Voor inhoudelijke vragen over de functie, neem je contact op met Kees Maas via k.maas@mollerjuvenaat.nl.

Geïnteresseerd?
Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaand profiel, vragen we je te solliciteren via www.omo.nl door middel van het uploaden van je motivatiebrief en curriculum vitae. Sollicitaties worden direct in behandeling genomen.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden