Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent levensbeschouwing | 0,8 fte | tweedegraads

Solliciteren Je kan nog reageren tot 31-12-2023
Omschrijving vacature

Docent levensbeschouwing | 0,8 fte | tweedegraads - 0,8 FTE - Eerste aanstelling

Vakgebied: Docent mens en maatschappij
Locatie: Theresialyceum - Tilburg
Omvang: 0,8 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling
Startdatum: 01-10-2023

Het Theresialyceum is een onderzoekende en uitdagende leef- en leergemeenschap. Wij willen graag dat iedereen zich thuis voelt op het Theresia. Daarom hebben wij oog voor onze leerling, willen wij hem kennen en weten wat hij kan en waar hij naar toe wil. Wij hebben vertrouwen in onze leerling en elkaar. Iedereen is uniek en doet het op zijn eigen manier. Op het Theresialyceum kun en mag je dan ook zijn wie je bent en worden wilt. Zo werken wij samen aan de toekomst en daar zijn wij trots op.

Onze school zet stevig in op de ontwikkeling van talenten van leerlingen èn personeel en is zowel Begaafdheidsprofielschool als Cultuurprofielschool. Uniek aan het Theresialyceum is onze driejarige brugperiode. Daarnaast is het Theresialyceum ook een academische opleidingsschool. In dit kader bieden wij startende docenten een uitgebreid begeleidingstraject, stimuleren we collega’s om onderzoek te doen in de school en bieden we jaarlijks een stageplaats aan vele studenten.

Wij zijn per direct op zoek naar een:

DOCENT LEVENSBESCHOUWING | tweedegraads | 0,8 fte

Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor de duur van een jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Profiel:
Wij zoeken een bevoegde, enthousiaste en gedreven collega met hart voor de leerlingen en voor het vak levensbeschouwing. Je beschikt over gedegen vakkennis en bent in staat leerlingen uit te dagen om zich te ontwikkelen. Daarnaast beschik je over ervaring in het havo/vwo onderwijs, kun je goed samenwerken en heb je (zelf-) reflecterend vermogen.

Meer informatie over de school kun je vinden op www.theresialyceum.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Monique Nijhuis, HRM: Tel. 013-4673738 of via email: m.nijhuis@theresialyceum.nl

Sollicitaties
Heb je belangstelling voor deze baan? We zien we jouw sollicitatie, vergezeld van motivatie en CV, graag zo spoedig mogelijk tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via de OMO- website: www.omo.nl

Wat bieden wij?
Een leuke baan in een dynamische, op samenwerking gerichte werkomgeving. Salaris conform CAO OMO, inschaling afhankelijk van laatstgenoten salaris.

In het kort
  • Theresialyceum
  • Tilburg
  • FTE: 0,8 Betreft: Eerste aanstelling Start: 01-10-2023
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden