Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent lichamelijke opvoeding | 2e graads | 0,5 ft

Solliciteren Je kan nog reageren tot 12-08-2024
Omschrijving vacature

Docent lichamelijke opvoeding | 2e graads | 0,5 ft - 0,5 FTE - Vervanging

Vakgebied: Docent kunstvakken en LO
Locatie: Theresialyceum - Tilburg
Omvang: 0,5 FTE
Dienstverband: Vervanging
Startdatum: 19-08-2024

Het Theresialyceum is een ontmoetingsplek en een oefenplek waar we samen een toekomst creëren. Wij willen graag dat iedereen zich thuis voelt op het Theresia. Daarom hebben wij oog voor onze leerling, willen wij hem kennen, weten wat hij kan en waar hij naar toe wil. Wij hebben vertrouwen in onze leerling en elkaar. Iedereen is uniek en doet het op zijn eigen manier. Op het Theresialyceum kun en mag je dan ook zijn wie je bent en worden wilt. Zo werken wij samen aan de toekomst en daar zijn wij trots op!

Onze school zet stevig in op de ontwikkeling van talenten van leerlingen én personeel en is zowel Begaafdheidsprofielschool als Cultuurprofielschool. Uniek aan het Theresialyceum is onze driejarige brugperiode. Daarnaast is het Theresialyceum een academische opleidingsschool. In dit kader bieden wij startende docenten een uitgebreid begeleidingstraject, stimuleren we collega’s om onderzoek te doen in de school en bieden we jaarlijks een stageplaats aan vele studenten.

Voor de duur van schooljaar 2024-2025 zij wij ter vervanging van een tijdelijk afwezige collega op zoek naar een:

DOCENT LICHAMELIJKE OPVOEDING | 2e graads | 0,5 fte

Profiel:
Wij zoeken een bevoegde, enthousiaste en gedreven collega met hart voor de leerlingen en voor het vak LO. Je beschikt over gedegen vakkennis en bent in staat leerlingen uit te dagen om zich te ontwikkelen. Daarnaast kun je goed samenwerken en heb je een (zelf-) reflecterend vermogen.

Meer informatie over de school kun je vinden op www.theresialyceum.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Coen Jongbloets: Tel. 06 53 248 340 of via email: c.jongbloets@theresialyceum.nl

Sollicitaties
Heb je belangstelling voor deze tijdelijke baan? Je bent van harte welkom! We zien we jouw sollicitatie, vergezeld van motivatie en CV, graag zo spoedig mogelijk, uiterlijk zondag 11 augustus a.s. tegemoet. Solliciteren kan uitsluitend via de OMO- website: www.omo.nl

Wat bieden wij?
Een leuke baan in een dynamische, op samenwerking gerichte werkomgeving. Salaris conform CAO OMO, inschaling afhankelijk van laatstgenoten salaris. Het betreft een contract voor de duur van schooljaar 2024-2025 wegens vervanging van een tijdelijk afwezige collega.

In het kort
  • Theresialyceum
  • Tilburg
  • FTE: 0,5 Betreft: Vervanging Start: 19-08-2024
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden