Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent LO 1,0 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 25-06-2024
Omschrijving vacature

Docent LO 1,0 fte - 1,0 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Docent kunstvakken en LO
Locatie: Parmant Scholen Praktijkschool Eindhoven - Eindhoven
Omvang: 1,0 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: 01-08-2024

Ben jij een enthousiaste en gedreven docent LO en vind je het een uitdaging om leuke gymlessen te verzorgen voor de leerlingen van Praktijkschool Eindhoven, één van de Parmant Scholen? Dan komen wij graag met jou in contact, want jij maakt morgen mooier!

Wij zijn op zoek naar een docent LO voor 1,0 fte

Wat ga je doen
Je zorgt samen met professionele en zeer betrokken collega's voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Je laat leerlingen zichzelf zijn en stimuleert hen op hun eigen niveau. In deze functie verzorg je gymlessen aan onze leerlingen in verschillende leerjaren. Je motiveert een gezonde leefstijl en laat ze kennis maken met sport en beweging. Daarbij kun je ook ingezet worden als mentor van een klas en draag je bij aan onderwijsontwikkeling van Praktijkschool Eindhoven.

Vier redenen waarom deze functie iets voor jou is

  1. Je werkt in een dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is
  2. Je bouwt samen met je collega’s aan de ontwikkeling van de school waar leerlingen in al hun kwaliteiten gezien en gestimuleerd worden
  3. We gaan samen voor werkgeluk en vitaliteit
  4. Samen met je collega’s binnen het domein Vrije Tijd geef je invulling aan de lessen

Wat vragen wij van jou?
Allereerst dat je een onderwijsbevoegdheid hebt waarmee je lessen lichamelijke opvoeding kunt geven in het voortgezet onderwijs. Verder vinden we het belangrijk dat je enthousiast en oplossingsgericht, je hebt een coachende houding naar leerlingen. Ook ben je in staat zelfstandig te werken, maar voel je je tegelijkertijd onderdeel van het team en draag je bij aan een goede teamsfeer en de ontwikkeling van onze school en het cluster dat we vormen met het Antoon Schellenscollege.

Wat bieden wij jou

  • Goede ondersteuning
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien
  • Een tijdelijke aanstelling in verband met vervanging met kans op verlenging
  • Je ontvangt een salaris in salarisschaal LB (CAO-VO), met een maximum van € 5.030 bruto per maand en veel aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een extra arbeidsmarkttoelage, professionaliseringsbudget- en verlof en gunstige fiscale regelingen voor de aanschaf van onder andere een fiets, een mobile device of een museumjaarkaart

Interessante baan?
Voor vragen kun je contact opnemen met de leiding van Praktijkschool Eindhoven, Hans van de Sande of Monique van den Hurk, te bereiken op 040-2450778 of via mail h.vandesande@parmantscholen.nl, m.vandenhurk@parmantscholen.nl.

Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO en kijk bij ‘docenten'. Wij zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern binnen Parmant en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten de voorkeur.

Over Praktijkschool Eindhoven
Werken aan mogelijkheden
Praktijkschool Eindhoven is een eigentijdse en praktijkgerichte school waar we met plezier werken aan de mogelijkheden van onze leerlingen. We bereiden ze voor op een zelfstandige toekomst waarin ze hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Een toekomst die vraagt om zelfbewuste en sociaalvaardige jongeren die hun weg weten te vinden naar een zinvolle plek in de maatschappij. Stap voor stap, via in- en externe stages, leren, begeleiden en coachen we onze leerlingen hun basisvaardigheden toe te passen en te ontdekken wat ze goed kunnen en hoe hun talenten het beste tot hun recht komen.  
Praktijkschool Eindhoven is een Parmant School en biedt praktijkonderwijs aan ongeveer 240 leerlingen.  
Leer onze school beter kennen op onze website: www.praktijkschooleindhoven.nl. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden.  
 
Over Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi!
Dát is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

Kijk op www.parmantscholen.nl als je meer wil weten over wie we zijn en waar we voor staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden