Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Nask 0,6 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 24-06-2024
Omschrijving vacature

Docent Nask 0,6 fte - 0,6 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Docent exacte vakken
Locatie: OMO SG De Langstraat De Overlaat - Waalwijk
Omvang: 0,6 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: 01-08-2024

Al 40 jaar op de bekende plek aan de Eikendonklaan. Een trotse vmbo-school. Eigenzinnig, vertrouwd en gewoon goed in wat we doen. Met een kleurrijk eigen schoolgebouw, veel enthousiaste leerlingen en medewerkers, in een groene omgeving, midden in de Langstraat.

Waar denken en doen samenkomen

Een plek met onderwijs op maat. Een plek waar je jezelf kunt zijn, met ruimte voor jouw talenten en met extra ondersteuning waar nodig. Om zo optimaal te ontdekken waar je goed in bent en waar jouw passie ligt. Wij houden van denken én doen, net als onze leerlingen. Leren door dingen te ervaren en te ontdekken. Ons eigen restaurant, een nieuw open leercentrum, een unieke ontdekruimte, talentacademies, 7 profielpleinen en nog veel meer.

Bij ons op school vind je de modernste apparatuur en machines. Daar zijn we enorm trots op. Je kan daardoor namelijk ‘levensecht’ leren. Zo heb je, als je eenmaal klaar bent op De Overlaat, niet alleen een vmbo- of mavodiploma, maar ook een voorsprong op leerlingen van andere middelbare scholen!

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een enthousiaste docent Nask 0,6 fte.

Als docent Nask op de Overlaat weet jij de perfecte combinatie van praktijk en theorie te vinden om de leerling warm te maken voor het vak. Door middel van practica en demonstraties weet jij de leerlingen vol passie te overtuigen dat het bètavak een essentiële keuze is voor een mooi diploma gericht op een toekomst vol wetenschap. Naast het docentschap maak je deel uit van een vakgroep natuurkunde waarbij de ontwikkeling van het vak niet stilstaat. In de onderbouw is een eigen methode ontwikkeld om examengericht les te geven en de leerlingen klaar te stomen voor de bovenbouw. Ook maak je deel uit van een kernteam met collega’s uit meerdere vakgroepen die lesgeven aan dezelfde leerlingengroep.

Samenvattend: een gepassioneerde teamplayer met liefde voor het vak Nask.

Je bent bij voorkeur in het bezig van een tweedegraads bevoegdheid. Je bent een teamplayer maar je kunt ook prima alleen werken.
Je bent flexibel en groeit mee met onze dynamische onderwijswereld. Daarnaast ben je pedagogisch en didactisch bekwaam.

Wij bieden je een goede leeromgeving voor leerlingen en docenten. Je krijgt ruimte binnen de vakgroep om jouw ideeën te delen.
Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. We bieden je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature of De Overlaat kunt u contact opnemen met Tom Verschuren, teamleider, tel nr. 0416-336931. Of via de website www.deoverlaat.nl.
Solliciteren kan uitsluitend via werkenbij.omo.nl

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden