Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Natuurkunde (NASK) 0.8-1.0 FTE

Solliciteren Je kan nog reageren tot 15-06-2024
Omschrijving vacature

Docent Natuurkunde (NASK) 0.8-1.0 FTE - 0.8-1.0 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Docent exacte vakken
Locatie: OMO Scholengroep Bergen op Zoom eo 't Ravelijn - Steenbergen
Omvang: 0.8-1.0 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: 01-08-2024

Docent Natuurkunde (NASK) 0.8-1.0 FTE

’t Ravelijn te Steenbergen - Pak je kans!
Jij bent iemand die vol creativiteit en inclusiviteit kijkt naar mogelijkheden. Als ondernemer, enthousiaste organisator en actieve teamspeler geniet je van samenwerken met betrokken collega’s en vind jij het fantastisch om leerlingen te inspireren, begeleiden en coachen. Met deze talenten ben je een waardevolle aanvulling voor ons team. Herken je jezelf hierin? Dan hoor je bij ons!

Onze school
't Ravelijn is een middelbare school met een sterk imago in Steenbergen die zich richt op mavo en voorbereidend mbo. Leerlingen op 't Ravelijn hebben de keuze uit twee manieren om hun diploma te behalen: Ravelijn Domeinleren of Ravelijn Agora. Bij ons op school begeleiden we onze leerlingen om de regie te nemen over hun eigen leerproces, waarbij ze binnen vastgestelde kaders hun eigen keuzes kunnen maken. Deze vrijheid gaat hand in hand met het nemen van verantwoordelijkheid.  
Vanuit het bewustzijn dat leerlingen breed moeten worden gevormd en opgeleid als individuen heeft ’t Ravelijn zich toegelegd op een ruim aanbod van aantrekkelijke keuzeprogramma’s. Als lerende organisatie bieden we maatwerk aan zowel leerlingen als collega's. Op 't Ravelijn werken we in lesteams, bestaande uit onderwijsassistenten, onderwijsondersteuners, instructeurs en docenten, die elk vanuit hun eigen expertise bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen. 't Ravelijn maakt deel uit van OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o., samen met het MollerJuvenaat in Bergen op Zoom en het ZuidWestHoekCollege in Ossendrecht.

De functie
Jij bent een ware kenner als het op fysica en chemie aankomt. Als docent NASK weet je op een interactieve manier leerlingen te prikkelen voor de diverse krachten en fenomenen die in de natuur voorkomen. Je weet hun interesse te wekken voor het onderzoeken van verschillende materialen, hun verbindingen en hoe ze veranderen. Dit bereik je onder andere door boeiende experimenten die de lesstof tot leven brengen en de leerlingen echt laten begrijpen waar het om draait.

Van onze nieuwe collega verwachten we:

·        Een 2e  graad bevoegdheid Natuurkunde of in opleiding daartoe;
·        Affiniteit, liefst ervaring, met de doelgroep;
·        Een professional die voorbeeldgedrag laat zien;
·        Enthousiasme om te werken in een innoverende omgeving;
·        Oog voor de individuele leerling en zijn/haar kwaliteiten.

Wat mag je van ons verwachten?
Een afwisselende en uitdagende baan op een school die continu in ontwikkeling is op het gebied van onderwijsinnovatie. Een tijdelijke benoeming als docent LB met de uitdrukkelijke intentie om de overeenkomst om te zetten in een vaste aanstelling.  Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring.

Wil je meer informatie?
Bezoek vooral de websites www.ravelijnstb.nl  en www.omo.nl voor meer informatie over onze school. Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met (Walther van Bedaf) via (w. bedaf@ravelijnstb.nl) of 0167-525070). Heb je vragen over de procedure, neem dan contact op met Suzanne Adam (Adviseur P&O) via s.adam@sgboz.nl .

Hebben we jou weten te inspireren?
Solliciteer via www.omo.nl door het uploaden van je CV en motivatie. Je motivatie mag je uiteraard met ons delen via een brief, maar we geven je graag de mogelijkheid om je motivatie (ook) op een andere (creatieve) wijze bij ons kenbaar te maken. Pak je kans en kies de manier die bij jou past!

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden