Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Nederlands, 0,6 - 1,0

Solliciteren Je kan nog reageren tot 26-08-2024
Omschrijving vacature

Docent Nederlands, 0,6 - 1,0 - 0,6 - 1,0 FTE - Vervanging

Vakgebied: Docent talen
Locatie: Sondervick College - Veldhoven
Omvang: 0,6 - 1,0 FTE
Dienstverband: Vervanging
Startdatum: 19-08-2024

Het Sondervick College is een brede school voor vmbo basis/kader, mavo, havo, vwo (atheneum en gymnasium), tweetalig onderwijs én internationaal onderwijs. Prachtig gelegen op de Kempen Campus in Veldhoven. Met ruim 140 enthousiaste collega’s bieden we voor íeder van onze ruim 1200 leerlingen passend onderwijs.

Voor komend schooljaar zoeken wij een

Docent Nederlands, 2e graad, 0,6 - 1,0 fte

Hier kom je te werken

  • Het Sondervick College is een school met alle mogelijkheden op één plek. We worden omringd door het groen van de Kempen en door de innovatie en uitdagingen van de Brainportregio.
  • In een betrokken team, dat zich dagelijks op ondernemende wijze en met veel enthousiasme voor de leerlingen inzet, werken we aan de uitdagingen in ons onderwijs.
  • Het doel is dat leerlingen en medewerkers op het Sondervick College zich ondersteund, gezien en gehoord voelen. / Het doel is om leerlingen en medewerkers van het Sondervick  College ondersteund, gezien en gehoord te laten voelen. Er is veel aandacht voor (leerling)begeleiding en persoonlijke groei.
  • Op alle leerrichtingen van de school zijn afgelopen jaren mooie onderwijskundige- en cultuur-ontwikkelingen in gang gezet; het Sondervick College is een school waar het bruist van ontwikkeling.

Dit ga je doen

  • De lessen Nederlands in deze vacature worden met name gegeven in leerjaar 1 en 2 van onze brede brugklas. Het betreft klassen op mavo/havo en havo/vwo niveau.
  • Als je dat leuk lijkt is er de mogelijkheid iets te betekenen in onze tweetalige klassen en/of onze internationale school.
  • Je gaat onze collega vervangen die vanwege ziekteverlof tijdelijk niet aanwezig is, maar op het Sondervick zijn we altijd blij met goede nieuwe collega's en is er veel werk; we gaan samen op zoek naar een duurzame toekomst en mogelijkheid als het van beide kanten bevalt.

Dit vragen wij van jou

  • Je hebt een onderwijsbevoegdheid voor het vak Nederlands, of bent daarvoor studerend.
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroep: van basis/kader tot en met gymnasium: de breedte spreekt je aan.

Heb je vragen of interesse?

Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Danilo Verus, manager onderwijs op telefoonnummer 06 - 47 59 71 40.

Als je interesse hebt verzoeken we jou zo snel mogelijk te reageren, via het sollicitatieportaal van OMO. We nemen dan, na onze vakantie, direct contact met je op.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden