Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Nederlands natuurlijk leren (1,0 fte)

Solliciteren Je kan nog reageren tot 20-08-2024
Omschrijving vacature

Docent Nederlands natuurlijk leren (1,0 fte) - 1,0 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Docent talen
Locatie: Scholengemeenschap Were Di - Valkenswaard
Omvang: 1,0 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: 01-10-2024

Scholengemeenschap Were Di is een scholengemeenschap voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium te Valkenswaard. De school heeft ongeveer 2400 leerlingen en beschikt over vier gebouwen: havo/vwo, Brugklas/WD3, vmbo 2-3-4 en sport

Het team van WD3 is op zoek naar kandidaten voor de functie van:

Docent natuurlijk leren Were Di Drie Nederlands (1,0 FTE)

Het betreft een vacature van 1,0 fte met ingang van 1 oktober tot einde schooljaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Team Were Di Drie geeft onderwijs gebaseerd op ‘natuurlijk leren’ die haar basis o.a. heeft in het sociaal constructivisme van Vygotsky, natuurlijke zelfontplooiing van Maslow en de zeven intelligenties van Howard. In de afgelopen 19 jaar is WD3 een vaste waarde geworden in Valkenswaard en omgeving en heeft het een naam op te houden als prima natuurlijk alternatief naast het reguliere onderwijs. Samen met de leerling leren we van en met elkaar en zoeken we de N+1 nadrukkelijk op. Oftewel: groeien door de eerst volgende stap te zetten op het gebied van hoofd, hart, handen.

Alle onderwijs niveaus worden aangeboden. VMBO niveau vanaf de start van WD3, Havo/Vwo niveau sinds 20-21. Dit betekent dat ons team de komende jaren verder gaat groeien en zijn er volop kansen om je binnen ons team (verder) te ontwikkelen.

We zijn een enthousiast team met een passie voor onderwijs, die durven te innoveren en meegaan met de laatste maatschappelijke ontwikkelingen en deze waar mogelijk direct toepassen.

Ons dagelijkse onderwijs kenmerkt zich door zoveel mogelijk de buitenwereld bij de leerling te betrekken, constant op zoek zijn om onderwijs betekenisvol en echt te maken voor leerlingen. Er wordt gewerkt met native speakers, externe opdrachtgevers en elk project heeft een duidelijk eindproduct of doel. Leerlingen werken op project basis met verschillende niveaus (VMBO of HV) en leeftijd door elkaar en met elkaar samen.

https://www.youtube.com/watch?v=dfOmRYFcHFk à WD3, de essentie in 1 minuut getoond

Dit zoeken wij:

Wij zijn op zoek naar een docent met een 2e graads bevoegdheid Nederlands. Sollicitanten met een affiniteit voor Nederlands zonder bevoegdheid worden ook hartelijk uitgenodigd om ook te solliciteren.

In ons ideaalplaatje past een docent die naast kennis overbrengen vooral een pedagoog is voor onze leerlingen. Een persoonlijkheid die leerlingen goed aanvoelt, een band kan opbouwen en dit effectief gebruikt in de dagelijkse praktijk.  Je bent iemand die het fijn vindt om ook buiten de kaders van je eigen vak te kijken en te werken. Je bent een teamspeler en wilt graag leren van je collega’s.

Je bent in staat om op verschillende manieren kennis over te brengen,  externe opdrachtgevers effectief te gebruiken en jouw vak adequaat te integreren in de onderwijsvisie van Were Di Drie. Wij zijn nieuwsgierig wat je als extra bagage meeneemt wat ons team in zijn geheel versterkt.

Inlichtingen en solliciteren

Interesse?
Uw sollicitatiebrief en CV kunt u uiterlijk 19 augustus 2024 via uw OMO account richten aan SG Were Di, t.a.v. de heer De Gier, rector. In verband met de zomervakantie zal de bevestiging van sollicitaties pas na 14 augustus 2024 verstuurd worden. 

Inlichtingen:

Voor meer informatie over de functie of de functieomschrijving kunt u terecht bij de heer N. van Limpt, hoofd stafdienst personeelszaken, mail: lmt@sgweredi.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden