Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Nederlands voor 0,5 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 30-11-2023
Omschrijving vacature

Docent Nederlands voor 0,5 fte - 0,5 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Docent talen
Locatie: 2College Ruiven - Berkel-Enschot
Omvang: 0,5 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: Zo snel mogelijk

Wil jij werken op een vernieuwingsschool? Wil jij werken op een school waar van gepersonaliseerd leren echt werk wordt gemaakt? Dan is 2College Ruivenmavo de plek voor jou! 2College Ruivenmavo is in 2017 gestart met gepersonaliseerd leren volgens het Zweedse concept Kunskapsskolan. Wij zijn ervan overtuigd dat de gemiddelde leerling niet bestaat en dat we daarom voor gelijke kansen ongelijk onderwijs moeten bieden. Past dit bij jou?

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een 2e graads docent Nederlands voor 0,5 fte voor lessen in het eerste en tweede leerjaar van de mavo die, bij voorkeur, op korte termijn kan beginnen.
Heb jij een tweedegraads bevoegdheid of ben je studerend voor een tweedegraads bevoegdheid? Wil je misschien op een deel van de vacature solliciteren? Laat van je horen!

Profiel van 2College
Ruivenmavo is onderdeel van 2College, een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met zes locaties in de regio Tilburg. 2College heeft in totaal ongeveer 3.500 leerlingen en is onderdeel van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO).

Onder het motto ‘Let’s go 2College’ zijn drie onderwijskundige principes geformuleerd die richting geven aan leerlingen en medewerkers over hoe we met elkaar om willen gaan, hoe we met en van elkaar leren en hoe we samen willen groeien. Deze principes zijn:

* 2Meet. Om jezelf te ontwikkelen heb je elkaar nodig. Ontmoeten zorgt ervoor dat leerlingen, ouders en medewerkers zich welkom en veilig voelen. Het is de basis om samen te leren en te werken.
* 2Learn. Een motiverende omgeving nodigt uit om te leren, om je talenten te ontwikkelen. Je verwerft kennis en vaardigheden
om goed voorbereid te zijn.
* 2Grow. Groeien betekent dat er volop aandacht en gelegenheid is om je als persoon verder te ontwikkelen.

Solliciteren?
Solliciteren kan uitsluitend via de website van OMO. Selecteer de juiste vacature-categorie en vervolgens de juiste vacature. Om te solliciteren volgt u de instructies op de pagina. Het is ook mogelijk om op een deel van de vacature te solliciteren.
Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Heidi Hoop, Teamleider 2College Ruivenmavo, hoop.h@2college.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluit de vacature.

In het kort
  • 2College Ruiven
  • Berkel-Enschot
  • FTE: 0,5 Betreft: Regulier tijdelijk Start: Zo snel mogelijk
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden