Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Nederlands voor 0,8 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 01-07-2024
Omschrijving vacature

Docent Nederlands voor 0,8 fte - 0,8 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Docent talen
Locatie: 2College Jozefmavo - Tilburg
Omvang: 0,8 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: 01-08-2024

Wil jij werken op een gezellige mavo? Past het bij je om dat extra beetje aandacht aan leerlingen te geven, maar durf je ze ook uit te dagen? 2College Jozefmavo is met ingang van het nieuwe schooljaar op zoek naar een 2e graads Docent Nederlands. We bieden een eerste dienstverband met uitzicht vast voor 0,8 fte. Het gaat om 14 lessen Nederlands die worden gegeven in zowel de onder- als bovenbouw. Salariëring zal plaatsvinden conform cao VO (deel 1) met bijbehorende arbeidsvoorwaarden uit de cao OMO. Ben je geïnteresseerd in deze leuke en afwisselende baan? Lees dan snel verder! 

Profiel van 2College Jozefmavo
Wij zijn 2College Jozefmavo! Een kleinschalige vmbo-tl school met ± 550 leerlingen nabij het centrum van Tilburg. Op onze school worden leerlingen gezien. Om de leerlingen op een krachtige manier zich te laten ontwikkelen, zoeken wij de juiste balans tussen ondersteunen en loslaten. Wij volgen de ontwikkeling op de voet en bepalen of wij ondersteuning moeten bieden of juist ruimte moeten creëren. Onze medewerkers stimuleren de leerlingen om de beste versie van zichzelf te willen worden. Vanuit aandacht zijn we in staat om elkaar op de juiste manier te prikkelen en zo onze leerlingen een krachtige basis te bieden. Aandacht die uitdaagt!

Profiel van 2College
2College is een scholengroep in Tilburg en omgeving met zes vestigingen, bestaande uit Cobbenhagenlyceum, Cobbenhagenmavo, Durendael, EOA Oisterwijk, Jozefmavo en Ruivenmavo, met een breed aanbod: vmbo, havo en vwo. Iedere vestiging heeft zijn eigen profiel en onderwijsaanbod. Samen zorgen we ervoor dat er binnen 2College voor iedere leerling een passende plek is.

Onder het motto ‘Let’s go 2College’ zijn drie onderwijskundige principes geformuleerd die richting geven aan leerlingen en medewerkers over hoe we met elkaar om willen gaan, hoe we met en van elkaar leren en hoe we samen willen groeien. Deze principes zijn:

  • 2Meet Om jezelf te ontwikkelen heb je elkaar nodig. Ontmoeten zorgt ervoor dat leerlingen, ouders en medewerkers zich welkom en veilig voelen. Het is de basis om samen te leren en te werken.
  • 2Learn Een motiverende omgeving nodigt uit om te leren, om je talenten te ontwikkelen. Je verwerft kennis en vaardigheden om goed voorbereid te zijn.
  • 2Grow Groeien betekent dat er volop aandacht en gelegenheid is om je als persoon verder te ontwikkelen.

Interesse in de vacature?
Solliciteren kan tot en met 16 juni en is uitsluitend mogelijk via OMO (via bovenstaande knop). Voor nadere informatie over de vacature kunt u contact opnemen met Adriënne de Kock, vestigingsdirecteur 2College Jozefmavo, kock.a@2college.nl.   

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Let op: Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt deze vacature gesloten.

In het kort
  • 2College Jozefmavo
  • Tilburg
  • FTE: 0,8 Betreft: Eerste aanstelling, uitzicht op vast Start: 01-08-2024
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden