Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Nederlands/PABO-er 1,0 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 27-08-2024
Omschrijving vacature

Docent Nederlands/PABO-er 1,0 fte - 1,0 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Docent talen
Locatie: Parmant Scholen Antoon Schellens - Eindhoven
Omvang: 1,0 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: Zo snel mogelijk

Ben jij een enthousiaste en gedreven docent Nederlands of PABO-er en vind je het een uitdaging om lessen Nederlands te verzorgen voor de leerlingen van Antoon Schellenscollege, één van de Parmant Scholen? Dan komen wij graag met jou in contact, want jij maakt morgen mooier! 

Wij zijn op zoek naar een Docent Nederlands/PABO voor 1,0 fte 

Wat ga je doen?
Je zorgt samen met professionele en zeer betrokken collega's voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Je laat leerlingen zichzelf zijn en stimuleert hen op hun eigen niveau.

Drie redenen waarom deze vacature iets voor jou is:
1.    Je biedt kansrijk onderwijs en helpt leerlingen op weg naar een mooie toekomst.
2.    Je werkt op een grootse kleine school in een hecht team.
3.    Je wordt begeleid door een coach en je krijgt volop de kans je te ontwikkelen. Daarvoor krijg je alle ruimte. Wij vinden het belangrijk dat je zelf eigenaar bent van je persoonlijke ontwikkeling en eigen loopbaan.

Wat vragen wij van jou?
Je bent bij voorkeur in het bezit van een 2e graads onderwijsbevoegdheid Nederlands of een PABO-diploma, of je bent bezig deze te behalen. Je hebt affiniteit en enige ervaring met onze doelgroep. Daarnaast ben je creatief en oplossingsgericht, je schakelt moeiteloos tussen verschillende didactische werkvormen. 
Je bent in staat zelfstandig te werken, maar je voelt je tegelijkertijd onderdeel van een team en draagt bij aan een goede teamsfeer. Je bent enthousiast om het onderwijs binnen onze school te ontwikkelen. Wij vinden het belangrijk dat je zelf eigenaar bent van je persoonlijke ontwikkeling en eigen loopbaan.

Wat bieden wij jou?
•    Goede ondersteuning.
•    Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
•    Je ontvangt een salaris in salarisschaal LB (CAO-VO), met een maximum van € 5.030,- bruto per maand en veel aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een professionaliseringsbudget- en verlof en gunstige fiscale regelingen voor de aanschaf van onder andere een fiets, een mobile device of een museumjaarkaart. 
•    Een tijdelijke aanstelling van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

*Interessante baan? *
Voor vragen kun je contact opnemen met de teamleider van Antoon Schellenscollege Marion Intven, telefonisch te bereiken op nummer 040-2453220 of via mail m.intven@parmantscholen.nl.
 
Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO: vacatures.omo.nl en kijk
bij ‘docenten'. Wij zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern binnen Parmant en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten de voorkeur.

*Over Antoon Schellenscollege *
Op eigen wijze stevig in je schoenen staan 
Het Antoon Schellenscollege, ook wel ’t Antoon genoemd, is een kleinere VMBO-onderbouwschool waar de mogelijkheden van de leerlingen centraal staan. Leerlingen worden binnen en buiten de lessen voortdurend uitgedaagd om in een veilige leeromgeving hun talenten en mogelijkheden te ontdekken en te ontwikkelen en hun autonomie te vergroten. Op ’t Antoon bieden we VMBO-onderbouwonderwijs op de niveaus vmbo-basis, -kader en -theoretisch aan leerlingen die in het regulier onderwijs een ondersteuningsbehoefte hebben (sociaal-emotioneel en weerbaarheid, leerachterstanden, dyslexie en dyscalculie en autisme). Deze leerlingen hebben baat bij dát wat ons onderwijs beoogt. Na klas 2 zijn de leerlingen klaar om hun opleiding op een andere school in klas 3 te vervolgen. Ze hebben dan een solide kennisbasis, geprikkelde leergierigheid, zelfvertrouwen en sociale vaardigheden.? 
 
Leer onze school kennen op onze website. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden. 

Over Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi! 
Dát is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

Kijk op www.parmantscholen.nl als je meer wil weten over wie we zijn en waar we voor staan.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden