Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent taalondersteuning - NT2 / RT - MLC20240020

Solliciteren Je kan nog reageren tot 15-06-2024
Omschrijving vacature

Docent taalondersteuning - NT2 / RT - MLC20240020 - 1 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Docent talen
Locatie: Merletcollege - Cuijk
Omvang: 1 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: 01-08-2024

Het Merletcollege is een streekschool voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave, Velp en Mill. Het is een school met een prettige sfeer. Elke leerling voelt zich gezien en gehoord. Er is veel persoonlijk contact tussen docenten en leerlingen. Dat is het beeld dat we vaak terugkrijgen van leerlingen, ouders en medewerkers. Die sfeer willen we de komende jaren heel graag vasthouden en waar mogelijk versterken. We hebben ambities om het onderwijs beter af te stemmen op wat leerlingen nodig hebben voor de wereld van morgen. We geven onze leerlingen een actievere rol in wat en hoe zij willen leren. Dat doen we aan de hand van drie kernwaarden (participeren, persoonlijk en plezier) die onze koers bepalen. Samenwerken aan de toekomst van jongeren, daar staan wij voor!

DOCENT TAALONDERSTEUNING  /  0,6 - 1,0 fte

Wij zijn voor het nieuwe schooljaar zijn wij op zoek naar een docent die taalondersteuning (NT2 / remedial teaching) biedt in de brede zin van het woord. Jij laat de doelgroep zien dat de beheersing van de Nederlandse taal van belang is voor de toekomst. Het is voor zowel parttimers als fulltimers mogelijk om te solliciteren.

Iets voor jou?
We zoeken iemand met een frisse kijk op het onderwijs, een gedreven collega die zijn enthousiasme voor zijn vak uitdraagt en positief is ingesteld. Een lesbevoegdheid is mooi meegenomen, maar ben je nog niet bevoegd, maar wel in opleiding, dan nodigen we je ook uit om te reageren. Verder heb je een goede dosis geduld en het talent om moeilijke stof simpel te maken. En een vleugje humor, want lachen is gezond (voor leerlingen en docenten).

Wij bieden:

  • Salariëring CAO-VO
  • Goede aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering (8,33%), een OMO specifieke eindeschooljaarsuitkering, een sportbudget en fiscale regelingen voor de aanschaf van onder andere een fiets, een mobile device of museumjaarkaart.
  • Ruimte voor groei en ontwikkeling, want we houden van levenslang leren!
  • Een kleurrijke en dynamische werkomgeving met gezellige collega's en (hopelijk) even gezellige leerlingen.
  • Regelmatige (koffie)pauzes en zelfs een traktatie op zijn tijd.

Heb je interesse maar toch nog een vraag? Bel of mail dan naar Gerlanda Vervoort (HR-adviseur) te bereiken op 0485-336 336 of g.vervoort@merletcollege.nl. Bekijk ook onze website www.merletcollege.nl.

Ben jij die gedreven en enthousiaste docent? Maak ons dan nieuwsgierig naar wie je bent en wat jouw mogelijkheden zijn. We zien je motivatiebrief, voorzien van cv, graag tegemoet. Solliciteren kan tot en met 14 juni 2024.

Kijk ook gerust naar onze andere vacatures!

Wij werven onze nieuwe collega graag zelf, acquisitie stellen wij niet op prijs.

In het kort
  • Merletcollege
  • Cuijk
  • FTE: 1 Betreft: Regulier tijdelijk Start: 01-08-2024
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden