Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Techniek 2e graad

Solliciteren Je kan nog reageren tot 19-08-2024
Omschrijving vacature

Docent Techniek 2e graad - 0,3 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Docent technische vakken
Locatie: Roncalli Scholengemeenschap - Bergen op Zoom
Omvang: 0,3 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: 01-09-2024

RONCALLI IS ‘MÉÉR DAN EEN DIPLOMA’.

Werken in een school waar leerlingen en collega’s zich thuis voelen? Waar contact met leerlingen en collega’s laagdrempelig is? Waar je vorm kunt geven aan modern en eigentijds onderwijs? Waar principes als persoonsvorming en een bredere blik op de wereld echt ruimte krijgen? Dan is Roncalli Scholengemeenschap echt wat voor jou.

De Roncalli Scholengemeenschap in Bergen op Zoom kenmerkt zich door het bieden van Daltononderwijs en de “Eigen-Tempo-Werkwijze”, gebaseerd op de pijlers zelfstandigheid, samenwerking en eigen verantwoordelijkheid. De school onderscheidt zich al meer dan 50 jaar door een eigen visie op onderwijs, waarbij leerlingen kansen krijgen, we binnen de kaders zoveel mogelijk zoeken naar ruimtes in het onderwijsproces en we de brede ontwikkeling van kinderen op de eerste plaats zetten. Naast de reguliere vakken kunnen de leerlingen zelf voor 2 Daltonuren per week kiezen, waarbij verdieping in een bepaald vak of een ander vrij keuzevak als bijvoorbeeld bridge of EHBO gegeven wordt. Roncalli is een plaats voor iedereen, waar je ongeacht achtergrond, seksuele geaardheid, geloofsovertuiging of beperking het beste uit jezelf kunt halen. Dit geldt voor onze leerlingen maar zeker ook voor onze medewerkers. Ieders talent en ambitie willen wij benutten.

Wij zijn een school die volop in beweging is om ons onderwijs te blijven ontwikkelen tot het beste onderwijs voor onze leerlingen.

Onze collega’s zijn zeer betrokken, werken graag samen, blijven nieuwsgierig, en waarderen de ruimte voor ontwikkeling in brede zin.

Overtuigd dat Roncalli de school voor jou is? Dan ben jij wellicht de collega die wij zoeken voor de functie van:

Docent techniek, 2e graad

  • Wat ga je doen?

Je gaat lesgeven aan de onderbouw (vmbo-tl/havo/vwo).

Binnen de vakgroep ben je actief bezig met het ontwikkelen van je lessen en toetsen en je levert een constructieve bijdrage aan verschillende vormen van overleg en samenwerking. In brede zin ben je betrokken bij de ontwikkeling van de school.

  • Wat wordt er van je verwacht?

Dat je geïnteresseerd bent in de leerlingen. Je écht contact kunt maken. Dat je je realiseert dat je als docent inspirator en coach bent. Dat jouw vak leuk is en dat je leerlingen dat in gaat laten zien. Dat je door de Eigen-Tempo-Werkwijze in staat bent te differentiëren per leerling, ze stap voor stap kunt begeleiden in het zelfstandig plannen van hun werk en door te observeren onderkent welke specifieke ondersteuning leerlingen nodig hebben. Dat je plezier haalt uit het samenwerken met collega’s om de school als geheel elke dag een beetje mooier te maken. Kortom, dat je de Dalton-pijlers niet alleen overbrengt op de leerlingen, maar deze ook zelf uitdraagt. Uiteraard verwachten we van jou een lesbevoegdheid in het betreffende vak, of dat je bezig bent om deze (op korte termijn) te behalen.

  • Wat kun je van ons verwachten?

Roncalli biedt een fijne, dynamische werkomgeving, waar ruimte is voor ontwikkeling en professionalisering. Je komt terecht in een enthousiaste groep collega’s.

Het betreft een afwisselende baan met goede arbeidsvoorwaarden overeenkomstig de Collectieve Arbeidsvoorwaarden Overeenkomst Voortgezet onderwijs  (cao VO) en cao Ons Middelbaar Onderwijs.

Het dienstverband wordt aangegaan voor de periode van 12 maanden. Het salaris is afhankelijk van jouw kennis en ervaring en bedraagt bij een fulltime aanstelling tussen € 3.301,- en € 5.030,- bruto per maand (Schaal LB).

OMO heeft aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 8% vakantiegeld, een eindejaarsuitkering van 8,3% en een professionaliseringsbudget van 600,- euro per jaar. Daarbij heeft OMO een eigen loopbaancentrum waar je terecht kunt voor coaching, trainingen en loopbaanadvies. Tot slot is OMO aangesloten bij het ABP voor de pensioenvoorziening en bieden wij aanvullend betaald ouderschapsverlof.

Verder biedt de cao nog verschillende aantrekkelijke regelingen die te vinden zijn via: CAO OMO

Wil je meer weten?

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Caroline van Kempen (hr), hr@roncalli-boz.nl of  via telefoonnummer 0164 241050.

Weet je al zeker dat je wilt solliciteren? Solliciteer dan snel via www.omo.nl/werken-bij/. Daar kun je je motivatiebrief en cv t.a.v. Tom Heijnen (rector) uploaden.

De vacature sluit op 18 augustus. De gesprekken worden na de sluitingsdatum ingepland.

Op de scholen van vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) verzorgen wij goed onderwijs aan ruim 60.000 leerlingen voornamelijk in Noord-Brabant. Binnen onze scholen, van praktijkonderwijs tot en met gymnasium, ontwikkelen leerlingen zich en ontdekken zij hun talenten. Onze betrokken medewerkers zetten zich dagelijks met hart en ziel in voor onze leerlingen. Zo krijgen zij het beste onderwijs dat zij verdienen. Werken bij OMO is werken in een dynamische omgeving; een omgeving die kansen biedt op persoonlijke ontwikkeling en ruimte geeft aan nieuwe, frisse ideeën.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden