Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent techniek 2e-graads (0,6 fte)

Solliciteren Je kan nog reageren tot 31-12-2023
Omschrijving vacature

Docent techniek 2e-graads (0,6 fte) - 0,6 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Docent technische vakken
Locatie: Sint-Janslyceum - s-Hertogenbosch
Omvang: 0,6 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: 01-01-2024

Docent Technologie en Toepassing (T&T) 2e-graads (0,6 fte)

We zijn op zoek naar een tweedegraads docent T&T (0,6 fte). De startdatum is in overleg en de werktijdfactor is bespreekbaar.

Wie zoeken we?
Je wordt opgenomen in een enthousiast team en geeft lessen T&T en techniek, waarbij je leerlingen coacht, begeleidt en lesmateriaal ontwikkelt. T&T is deels ingebed in de onderbouw, maar er liggen plannen om het schoolbreed in de onderbouw aan te bieden. We zijn daarnaast met een werkgroep druk bezig om een curriculum te ontwikkelen om praktijkgerichte programma’s onder het praktijkgerichte vak T&T vanaf schooljaar 2025-2026 volledig operationeel te hebben in de bovenbouw van de mavo.

Je werkt samen in de vakgroep én de werkgroep T&T, en je krijgt voldoende mogelijkheden om je verder te ontwikkelen binnen onze school. Samen met jouw collega’s uit de vakgroep denk je mee over de invulling van het vak.

Wat verwachten we van jou?
• Je bent een enthousiaste en een betrokken collega;
• Je hebt een positieve houding richting onze leerlingen;
• Je werkt prettig en effectief samen met collega's;
• Je werkt verbindend naar leerlingen, collega’s en schoolleiding;
• Vanuit jouw liefde voor het vak T&T, inspireer en motiveer je onze leerlingen.

Ons streven is dat leerlingen werken met levensechte opdrachten vanuit het bedrijfsleven, (overheids-)instellingen en vervolgopleidingen. Plannen, samenwerken, kennis van een technologie, creativiteit en presenteren zijn slechts enkele vaardigheden die wij bij de leerlingen willen ontwikkelen. Dit vergt positief coachende vaardigheden van jou als docent. Daarnaast vind je het een uitdaging om ervoor te zorgen dat iedere leerling jouw vak goed begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit.

Wat zijn jouw vaardigheden?
• Je bent in het bezit van een 2e-graads onderwijsbevoegdheid voor het vak techniek (of je bent bereid deze te behalen);
• Je beschikt over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
• Je gaat een uitdaging niet uit de weg;
• Je kunt snel schakelen en je bent geduldig;
• Je werkt vanuit vertrouwen en durft dit te laten zien.

Waarom kies jij voor het Sint-Janslyceum?
Je krijgt een plek in een team met behulpzame en gedreven collega’s, waar veel ruimte is voor eigen inbreng en projecten. Het Sint-Janslyceum biedt haar medewerkers een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer en een aantrekkelijke werkomgeving met ruime mogelijkheden voor verdere professionele en persoonlijke ontplooiing. De school wil voor haar medewerkers een goed werkgever zijn door het voeren van een goed personeelsbeleid. Naast een passende beloning vormen begeleiding, scholing en coaching daarbij belangrijke instrumenten.

De aanstelling geschiedt in een tijdelijk contract tot en met het einde van dit schooljaar. Bij goed functioneren en voldoende formatieruimte kan de aanstelling worden verlengd. Vanwege het bestaande rooster heeft het onze voorkeur als je dit schooljaar in ieder geval beschikbaar bent op maandag, donderdag en vrijdag. Dit is uiteraard bespreekbaar.

Je belangstelling voor bovenstaande vacature kun je uitsluitend kenbaar maken via de OMO website (werkenbij.omo.nl) via de knop "solliciteren". We zien je motivatie en cv graag tegemoet. Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluit de vacature.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Janneke Janssen (beleidsmedewerker HRM) via janneke.janssen@sjl.nl of via 073-615 4780.

In het kort
  • Sint-Janslyceum
  • s-Hertogenbosch
  • FTE: 0,6 Betreft: Regulier tijdelijk Start: 01-01-2024
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden