Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Techniek voor 0,6 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 17-06-2024
Omschrijving vacature

Docent Techniek voor 0,6 fte - 0,6 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Docent technische vakken
Locatie: 2College Cobbenhagenmavo - Tilburg
Omvang: 0,6 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: 01-08-2024

Ben jij een gepassioneerd techniekdocent en wil jij werken op een school waar gevarieerd onderwijs gegeven wordt en waar nodig extra zorg op maat aan leerlingen geleverd wordt? 2College Cobbenhagenmavo is op zoek naar een nieuwe collega in de functie van docent Techniek (2e graads). Het betreft een 1e dienstverband met uitzicht op vast voor maximaal 0,6 fte. Wij bieden een aanstelling met bijbehorende arbeidsvoorwaarden zoals die zijn omschreven in de cao OMO.

Profiel van 2College
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op een zesde vestiging onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. 2College heeft in totaal ongeveer 4.100 leerlingen en is onderdeel van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), het bevoegd gezag van 2College.

Onder het motto ‘Let’s go 2College’ zijn drie onderwijskundige principes geformuleerd die richting geven aan leerlingen en medewerkers over hoe we met elkaar om willen gaan, hoe we met en van elkaar leren en hoe we samen willen groeien. Deze principes zijn:

  • 2Meet. Om jezelf te ontwikkelen heb je elkaar nodig. Ontmoeten zorgt ervoor dat leerlingen, ouders en medewerkers zich welkom en veilig voelen. Het is de basis om samen te leren en te werken.
  • 2Learn. Een motiverende omgeving nodigt uit om te leren, om je talenten te ontwikkelen. Je verwerft kennis en vaardigheden om goed voorbereid te zijn.
  • 2Grow. Groeien betekent dat er volop aandacht en gelegenheid is om je als persoon verder te ontwikkelen.

Profiel van 2College Cobbenhagenmavo
Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! Iedereen is uniek, heeft zijn eigen talent en leert op zijn eigen manier. Daar speelt de Cobbenhagenmavo op in door gevarieerd onderwijs aan te bieden en waar nodig extra zorg op maat te leveren. Door ons kleinschalige en persoonlijke karakter ervaren onze leerlingen de kracht van aandacht. We bieden een veilige omgeving waar we ze helpen te vertrouwen in eigen kunnen en het geloof in zichzelf elke dag verder te versterken. We maken onze leerlingen strijdbaar en zorgen ervoor dat ze uitdagingen aangaan vanuit vertrouwen.
Leren doe je hier niet alleen. Op de Cobbenhagenmavo leer je van en met elkaar! Door actief samen op te trekken, zowel binnen als buiten de school, haal je het beste in jezelf en de ander naar boven!

Wie zoeken wij?
Ben jij flexibel? Vind je het leuk om in een organisatie te werken die in beweging is? Hou je niet van standaard, maar ben je bereid echt samen met de leerling te kijken wat nodig is? Dan ben jij de juiste collega voor het 2College Cobbenhagenlyceum.

Interesse in de vacature?
Solliciteren is uitsluitend mogelijk tot 16 juni via OMO (via onderstaande knop). Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de heer Ronald Verschuren, vestigingsdirecteur, via verschuren.r@2college.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Let op: Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt deze vacature gesloten.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden