Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Wiskunde 2e graad

Solliciteren Je kan nog reageren tot 30-11-2023
Omschrijving vacature

Docent Wiskunde 2e graad - 0,7 - 0,8 FTE - Eerste aanstelling

Vakgebied: Docent exacte vakken
Locatie: OMO Scholengroep Bergen op Zoom eo ZuidWestHoek College - Ossendrecht
Omvang: 0,7 - 0,8 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling
Startdatum: 01-11-2023

Docent Wiskunde 2e graad 0.7 - 0.8 fte - ZuidWestHoek College te Ossendrecht

De functie:
Als docent wiskunde haal je voldoening uit het (op een interactieve manier) overbrengen van alle ins en outs van jouw vak aan leerlingen in het voorbereidend mbo en de mavo. Je werkt graag samen met je sectiegenoten en zet je in voor de ontwikkeling van goed en eigentijds onderwijs. De sectie wiskunde is een jong team dat volop in ontwikkeling is. Heb jij een wiskundeknobbel en heb je een groot hart voor het vmbo onderwijs? Dan ben je vast de docent die wij zoeken!

Van onze nieuwe collega verwachten we:
• Een 2e graad bevoegdheid Wiskunde, of studerend;
• Affiniteit, liefst ervaring, met de doelgroep;
• Een professional die voorbeeldgedrag laat zien;
• Enthousiasme om te werken in een innoverende omgeving;
• Oog voor de individuele leerling en zijn/haar kwaliteiten.

Wat mag je van ons verwachten:
Een benoeming als docent LB per 1 december 2023 of zoveel eerder als mogelijk, tot het einde van het schooljaar 2023-2024. Bij goed functioneren wordt het contract na genoemd schooljaar verlengd voor onbepaalde tijd. Inschaling is afhankelijk van je competenties, opleiding en werkervaring. Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers ook zichzelf blijven ontwikkelen. Daarvoor krijg je bij ons alle ruimte.

Onze school:
Het ZuidWestHoek College is een school voor mavo en voorbereidend mbo, gelegen in het groenste stukje van Ossendrecht. Bij ons op school kent iedereen elkaars naam, hebben we oog voor het individu en bieden we waar mogelijk maatwerk. Onze slogan ‘Sterk in ontwikkeling’ doen we eer aan door continu te kijken naar innovatiemogelijkheden, waarbij we prioriteit nummer één (goed onderwijs voor onze leerling) nooit uit het oog verliezen. Wij werken in de onderbouw met een nieuw onderwijsconcept, waarbij de leerlingen naast AVO-vakken o.a. Project Onderwijs krijgen voor een groot gedeelte in de week. Dit wordt dit leerjaar doorgezet naar klas 3. De school is uniek in het aanbieden van lessen die nauw aansluiten bij de interesses van de leerling; zo hebben we een Mountainbike- en Paardrijcollege.

Onze school is onderdeel van de OMO Scholengroep Bergen op Zoom e.o.; een sterke onderwijsspeler in de regio. De organisatie kenmerkt zich door kleinschaligheid, kwaliteit van onderwijs en leerlingbegeleiding. Op haar beurt is de scholengroep onderdeel van Vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) in Tilburg; een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. De scholen kennen een aanbod van gymnasium tot en met praktijkonderwijs. Werken bij OMO is werken in een dynamische omgeving; een omgeving die kansen biedt op persoonlijke ontwikkeling en ruimte geeft aan nieuwe, frisse ideeën.

Wil je meer weten?
Bezoek dan vooral de websites www.zuidwesthoekcollege.nl en www.omo.nl voor meer informatie. Als je daarna nog vragen hebt kun je contact opnemen met Arnie van de Ree (teamleider) via a.ree@zuidwesthoekcollege.nl

Geïnteresseerd?
Wanneer je enthousiast wordt van bovenstaand profiel, kun je via www.omo.nl solliciteren door middel van het uploaden van je motivatiebrief en curriculum vitae. Sollicitaties worden meteen in behandeling genomen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature? Nee bedankt!

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden