Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Enthousiaste docent Kunstvakken

Solliciteren Je kan nog reageren tot 03-12-2023
Omschrijving vacature

Enthousiaste docent Kunstvakken - 0,6 FTE - Vervanging

Vakgebied: Docent kunstvakken en LO
Locatie: Nuenens College - Nuenen
Omvang: 0,6 FTE
Dienstverband: Vervanging
Startdatum: 10-11-2023

Nuenens College zoekt per direct een docent kunstvakken (0,6 fte)

Leerlingen in een creatieve flow krijgen? Jij weet als geen ander hoe je dat voor elkaar krijgt. Je geeft een leerling nét dat laatste zetje om een prachtige, digitale collage te maken. Maar je stimuleert ook leerlingen om hun verborgen tekentalent te ontwikkelen. Wat je het allerbelangrijkste vindt? Dat leerlingen zich creatief kunnen uiten. In welke vorm dan ook.

Spreekt bovenstaande je aan? Dan hebben we een mooie en uitdagende baan voor jou!

Wat ga je doen?
Kunst is nooit hetzelfde. Als docent kunstvakken is dat niet anders, want elke dag of les is weer uniek. Je bent multi-inzetbaar en kijkt verder dan de reguliere lessen kunst. Je bent namelijk ook betrokken bij keuzevakken, activiteitenweken en het route vak Kunstpodium. Maar dat is voor jou, met je ondernemende karakter, geen probleem. Naast dat de focus ligt op het creatieve proces, bouw je ook een band op met de leerlingen. Deze doelgroep, vmbo-leerlingen, ontwikkelt zich het beste als zij zich veilig en gezien voelen. Zoals docent Anneke Plompen het zegt: ‘Ik vind het mooi dat al mijn collega’s de relatie met hun leerlingen vooropstellen. Die is zó belangrijk voor vmbo-leerlingen. Pas als die relatie goed is, komen ze aan leren toe.’

Wie zoeken wij?
Wij worden blij van een enthousiaste docent die feeling heeft met onze vmbo-leerlingen. Iemand die het leuk vindt om in een energieke omgeving te werken. Elke dag inspringen op nieuwe gebeurtenissen en ontwikkelingen (natuurlijk op een unieke en creatieve manier), is voor jou geen kunst. Je vervangt tot aan de zomervakantie de afwezige kunstdocent.

Verder zoeken we iemand die…
- … minimaal een 2e graad lesbevoegdheid heeft (of bezig is deze bevoegdheid te behalen)
- … les wil geven in tekenen & handvaardigheid, vorm & media, culturele- & kunstzinnige vorming, podium & design en fotografie
- … een eigen draai geeft aan lessen
- … snel kan schakelen
- … het leuk vindt om in een klein en betrokken team te werken
- … lessen kan aanpassen aan verschillende niveaus (differentiatie)
- … de nieuwste ontwikkelingen in de culturele en creatieve sector in de gaten houdt en dit weet te vertalen naar onze onderwijsomgeving\

Wat bieden wij jou?
Nuenens College staat bekend als een fijne werkgever. Op deze kleinschalige vmbo-school doen we het écht samen. Je kunt dus rekenen op een team van betrokken collega’s.
Wij bieden jou…
- … een uitdagende werkomgeving in een collegiale sfeer
- … de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen
- … de ruimte om de dingen op jouw manier aan te pakken
- … een salaris volgens de cao van OMO (functie docent LB)
- … een basis sportabonnement bij Laco Nuenen
- … een contract ter vervanging

Over onze school Nuenens College is een kleinschalige, brede vmbo-school waar actief leren centraal staat. Daarvoor werken we samen met bedrijven, organisaties en instellingen in de regio Nuenen. Nuenens College heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. Op dit moment telt onze school ruim 750 leerlingen. Nuenens College vormt samen met het Eckartcollege in Eindhoven één (OMO-)school.
Meer informatie Voor inhoudelijke vragen over de vacature kun je contact opnemen met manager onderwijs Michael Akkers via m.akkers@nuenenscollege.nl.

Ik wil solliciteren! En nu? Leuk dat je enthousiast bent geworden van onze vacature! We zien je sollicitatie graag uiterlijk 3 december verschijnen. Dat kan via de website van OMO: www.omo.nl. Je kunt daar een persoonlijk account aanmaken. Alle correspondentie verloopt vanaf dat moment via jouw OMO-account.

We schakelen binnen onze school graag snel. Dus als je reageert, kan het dat we al voor de 3e contact met je opnemen.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden