Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Gemotiveerde onderwijsassistent

Solliciteren Je kan nog reageren tot 29-02-2024
Omschrijving vacature

Gemotiveerde onderwijsassistent - 0,8 - 1,0 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Ondersteunende functies
Locatie: Metameer Stevensbeek - Stevensbeek
Omvang: 0,8 - 1,0 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: 27-11-2023

Ben jij die gemotiveerde onderwijsassistent met een groot hart voor het onderwijs? Haal jij uitdaging uit het opvangen van lessen en ondersteuning van het onderwijsproces? Dan is Elzendaalcollege-Metameer op zoek naar jou! Kom jij ons leuke team in Stevensbeek versterken?

Wat ga je doen? Bij Elzendaalcollege-Metameer locatie Stevensbeek werk je op een krachtige regionale school. Je biedt leerlingen de kans om zichzelf te ontwikkelen op de manier die bij ze past. Je begeleidt leerlingen in hun leerproces en hun persoonlijke ontwikkeling. Je blijft daarbij altijd jezelf en zorgt ervoor dat leerlingen dat ook kunnen.

Het zelfstandig opvangen van lessen. Surveilleren bij toetsen en surveilleren in pauzes. Leerlingen instrueren en begeleiden bij opdrachten. Praktische ondersteuning van andere werkzaamheden op school. Ondersteuning van docenten bij de uitvoering van hun werkzaamheden.

Wie ben je? Je bent zo spoedig mogelijk beschikbaar voor 0,8 t/m 1,0 fte tot en met 31 juli 2024 (indien je beschikbaar bent voor een kleiner dienstverband, solliciteer dan ook en geef je beschikbaarheid aan).
Je beschikt bij voorkeur over een pedagogisch/didactische scholing (bijv. onderwijsassistent mbo-niveau 4). Je bent in staat is om bij te dragen aan een inspirerende en uitdagende leeromgeving voor onze leerlingen. Je zoekt collega’s actief op, bent flexibel en enthousiast.

Wat krijg je? Bij Elzendaalcollege-Metameer draait het om de ontwikkeling van de leerling én die van jou.
Je werkt in een veilige en inspirerende omgeving. Je krijgt: Een salaris conform CAO VO in schaal 6. Tijdelijk dienstverband, uiterlijk tot en met 31 juli 2024. Volop mogelijkheden voor professionalisering en ontwikkeling. Verder bieden wij diverse aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals schoolvakanties vrij, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.

Solliciteer!
Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct, dit kan via de website van OMO! We zijn nieuwsgierig naar je en ontvangen graag een motivatie met jouw cv.
Heb je nog vragen? Stel ze gerust door contact op te nemen met teamleider Joep Gilissen. Je kunt hem telefonisch bereiken op 06-45 31 49 49. Op deze sollicitatie is de sollicitatiecode van Elzendaalcollege-Metameer van toepassing.

Hopelijk tot ziens bij Elzendaalcollege-Metameer!

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden