Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

HR adviseur

Solliciteren Je kan nog reageren tot 19-08-2024
Omschrijving vacature

HR adviseur - 0,8 - 1,0 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Ondersteunende functies
Locatie: Bureau Ons Middelbaar Onderwijs - Tilburg
Omvang: 0,8 - 1,0 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: Zo snel mogelijk

Werken bij OMO is werken in een dynamische omgeving; een omgeving die kansen biedt op persoonlijke ontwikkeling en ruimte geeft aan nieuwe, frisse ideeën.

Ben jij een HR adviseur die zin heeft in een nieuwe uitdaging? Wil jij graag werken in een fijne omgeving die zich inzet voor goed onderwijs en die je veel kansen biedt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling? En ben jij de hands-on en analytische adviseur die wij zoeken? Lees dan snel verder.

Binnen team HR zijn wij op zoek naar een:

HR adviseur (0,8 - 1,0 fte)

Wat ga je doen?
De rol van HR adviseur is een veelzijdige rol binnen het team beleid & advies. Je bent het aanspreekpunt voor de HR adviseurs en leidinggevenden van alle OMO-scholen als het gaat om (complexe) HR-vraagstukken. Je adviseert bijvoorbeeld over cao vraagstukken, verzuimcasuïstieken of functioneringstrajecten. Je verzorgt KPI-rapportages voor scholen en/of de Raad van Bestuur en voorziet deze van een scherpe analyse. Daarnaast ben je betrokken bij verschillende projecten en verzorgt je informatiesessies voor en/of op de scholen. Je werkt nauw samen met twee andere HR-adviseurs.

Wie ben jij?
Je past in deze rol wanneer je betrokken, klantgericht en oplossingsgericht bent. Je bent vaardig in het analyseren van vragen en problemen en geeft daarbij passende adviezen. Je kunt op accurate wijze verschillende ballen in de lucht houden en bent naast een teamspeler ook in staat om zelfstandig te werken.

Verder beschik jij over:

  • Een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau;
  • Heb je ervaring in een HR-functie (ervaring in het onderwijs is een pré);
  • Een onderzoekende en analytische houding, stel je jezelf doelen en evalueer je de resultaten.

Voor de HR collega’s, leidinggevenden en rectoren ben je een communicatief vaardige gesprekspartner: je stelt (kritische) vragen, weet snel een praktische vertaling te maken en oplossingen aan te dragen.

Wat bieden we je?
Een uitdagende functie met veel ruimte voor initiatieven. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vaste aanstelling;

  • Inschaling in schaal 10 CAO VO, afhankelijk van je kennis en ervaring (€3.031,= en max €5.030,= o.b.v. een fulltime dienstverband);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een eindeschooljaarsuitkering, eindejaarsuitkering (8,33%) en flexibel werken. Daarnaast bestaat de mogelijkheid tot het opbouwen van extra vakantieverlof.

Het is een veelzijdige baan met gezellige collega’s in een werkomgeving waarbij verantwoordelijkheid, vrijheid en werkplezier belangrijk zijn. Er heerst een warme bedrijfscultuur waarin je je snel thuis voelt. We bieden volop ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast bevinden we ons op een fijne locatie naast het centraal station Tilburg met eigen parkeerplaatsen en dagelijks gratis vers fruit ter beschikking.

Wie zijn we?
Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) is een vereniging van ruim 60 middelbare scholen in voornamelijk Noord-Brabant. De medewerkers van het OMO-bureau in Tilburg ondersteunen deze scholen en de Raad van Bestuur. Enthousiaste experts op het gebied van onderwijs, juridische zaken, huisvesting, HR en financiën ontzorgen, adviseren en faciliteren de scholen. Zij zetten zich dagelijks met hart en ziel in en dragen bij aan de toekomst van onze leerlingen. Werken bij OMO is werken in een dynamische omgeving; een omgeving die kansen biedt op persoonlijke ontwikkeling.

Het HR team wordt aangestuurd door een manager met ondersteuning van drie teamleiders:

  • Personeel & salarisadministratie
  • Beleid & advies
  • ProMotion

Je komt te werken in het team beleid & advies met 12 andere collega’s (arbeidsjuristen, beleidsadviseurs, HR adviseurs, een HR medewerker, managementassistent en een recruiter) met wie je nauw samenwerkt.

Meer informatie?
Voor meer informatie over werken bij Ons Middelbaar Onderwijs zie: www.omo.nl/werken-en-leren-bij. Wil je meer weten over werken op het OMO-bureau? Kijk naar onze bureaufilm!

Mocht je vragen hebben over deze vacature of het vacatureproces, neem dan contact op met Drika van Brandenburg (HR-adviseur) 013-5955384, e-mail: d.vanbrandenburg@omo.nl 

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Indien van toepassing krijgen interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. Solliciteren kan tot en met 18 augustus 2024. In verband met de zomervakantie ontvang je in week 34 een reactie op je sollicitatie. De eerste gesprekken vinden plaats op 26 en 27 augustus 2024.

We kijken uit naar je sollicitatie!

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden