Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

ICT Support Specialist

Solliciteren Je kan nog reageren tot 02-09-2024
Omschrijving vacature

ICT Support Specialist - 0,8- 1,0 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Ondersteunende functies
Locatie: Bureau Ons Middelbaar Onderwijs - Tilburg
Omvang: 0,8- 1,0 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: Zo snel mogelijk

Ben je een gedreven ICT-er en schiet je graag mensen te hulp? Ben je op zoek naar een dynamische werkomgeving en vind je het leuk om mee te bouwen aan vernieuwingen? En heb je kennis van het beheer en onderhoud van Microsoft-systemen? Dan zoeken wij jou!

Voor het team ICT zijn wij op zoek naar een: ICT Support Specialist (0,8- 1,0 FTE)

Als ICT Support Specialist maak je onderdeel uit het van het team ICT. Als team ondersteunen we de scholen met de gewenste ICT oplossingen. We werken nauw samen met de scholen in de doorontwikkeling en beheer van de op Microsoft gebaseerde gezamenlijke ICT omgeving. Ongeacht het ICT-probleem versta je als ICT Support Specialist de kunst om (bij vragen/incidenten) collega’s te voorzien van de juiste oplossing of juiste informatie. Het grootste deel van de week ben je daarbij actief op één van de scholen, het andere deel van de week draag je bij aan de doorontwikkeling van de ICT op het OMO-bureau of op een andere OMO-school.

Wat ga je doen?
Als ICT Support Specialist ben je hét aanspreekpunt voor allerlei ICT-vragen van medewerkers op de scholen. Samen met collega’s ben je verantwoordelijk voor het afhandelen van storingen (aannemen, uitzoeken en oplossen), maar ook voor het beheer en onderhoud van de Microsoftsystemen en ondersteuning van medewerkers/collega’s. Je kunt hierbij denken aan:

• Het registeren, behandelen, bewaken en oplossen van alle voorkomende ICT incidenten;
• Het inrichten en uitleveren van pc’s, laptops, zakelijke smartphones;
• Onderhoudswerkzaamheden op de Microsoft365-omgeving;
• Het vergroten van ICT-kennis en -vaardigheden van medewerkers door schrijven van kennisitems, instructies en gebruikershandleidingen;
• Alle noodzakelijke technische werkzaamheden rondom informatiebeveiliging;
• Bijdragen aan ICT-vernieuwingen;
• Aansturen van beheerpartijen en leveranciers;

Wie ben jij?
Je past in deze rol wanneer je makkelijk communiceert en graag samenwerkt met collega’s zowel binnen als buiten de afdeling/ school. Je deelt je kennis en ervaringen en draagt bij aan een open en inclusieve werkomgeving. Daarnaast kun je goed uit de voeten in een omgeving waar nog veel uitgezocht en geregeld moet worden.

We verwachten daarnaast dat:
• Je bij voorkeur beschikt over een afgeronde hbo-opleiding ICT of mbo-niveau 4 ICT opleiding met enige relevante werkervaring;
• Je kennis hebt van Microsoft-producten (onder meer MS365, Sharepoint, Teams, Azure Active Directory, MFA/CA, Power Automate, Intune/Endpoint Manager.);
• Je een leergierige houding hebt en het leuk vindt om mee te bouwen aan iets nieuws;
• Je enthousiast bent, analytisch, flexibel en goed georganiseerd.

Wat bieden we je?
Onze tegenprestaties voor jouw inzet zijn:
Een veelzijdige en uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor jouw ideeën en initiatieven. OMO is een mensgerichte organisatie met een warme bedrijfscultuur waarin je je snel thuis voelt. Vertrouwen, verantwoordelijkheid en vrijheid zijn belangrijke waarden voor ons, dat combineren we met gezellige collega’s. We bieden volop ruimte voor persoonlijke groei.

Daarnaast ontvang je o.a.:

  • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar met de intentie deze aansluitend om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
  • Inschaling in schaal 8 CAO VO, afhankelijk van je kennis en ervaring (€2.683,- tot €4.055,- o.b.v. fulltime);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: een extra eindeschooljaarsuitkering naast de reguliere eindejaarsuitkering en flexibel werken. Een ruim aantal vakantiedagen en de mogelijkheid tot het opbouwen van extra vakantieverlof;

Wie zijn we?
Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) is een vereniging van scholen voor voortgezet onderwijs in voornamelijk Noord-Brabant. Het OMO-bureau, gevestigd in Tilburg, ondersteunt de 35 scholen(groepen) vanuit de domeinen: administratie, ICT, financiën, personeel, communicatie, juridische zaken en huisvesting. Binnen het OMO-bureau bouwen we samen aan een organisatie waarin medewerkers in hun kracht staan, om onze toekomstambities waar te maken. Onze drijfveer is ook goed onderwijs, goed mens, goed leven en goed handelen.

Meer informatie?
Voor meer informatie en korte video’s over vereniging Ons Middelbaar Onderwijs en werken op het bureau zie: Werken bij OMO maakt veel mogelijk!.

Heb je nog vragen en wil je meer weten over de functie?
Dan kun je contact opnemen met Bas Buitendijk, telefoonnummer 013 595 5347, e-mail: bl.buitendijk@omo.nl

Voor vragen over het sollicitatieproces of de arbeidsvoorwaarden neem je contact op met de HR Adviseur: Mariëlle van Gerven, pz@omo.nl of via 013-595 5590.

Sollicitatie
Wordt je blij van alles wat je hierboven gelezen hebt? Klik dan op de “solliciteren” knop op deze pagina. We ontvangen graag je cv en motivatiebrief. Indien van toepassing krijgen interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. De vacature blijft open tot er een geschikte kandidaat geselecteerd is.

We kijken uit naar je sollicitatie!

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden