Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Inkoop projectmedewerker

Solliciteren Je kan nog reageren tot 01-07-2024
Omschrijving vacature

Inkoop projectmedewerker - 0,8 - 1,0 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Ondersteunende functies
Locatie: Bureau Ons Middelbaar Onderwijs - Tilburg
Omvang: 0,8 - 1,0 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: Zo snel mogelijk

Heb jij affiniteit met het opstellen van plannen en planningen? Ben jij een kei in het verzamelen, ordenen en beoordelen van gegevens? Is samenwerken met verschillende partijen voor jou vanzelfsprekend? En ben jij de proactieve projectondersteuner die wij zoeken? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar een:

Inkoop projectmedewerker 0,8 fte

Wat ga je doen?

1. Ondersteunende werkzaamheden aanbestedingen:

Je ondersteunt de inkoopadviseurs bij (voornamelijk Europese) aanbestedingstrajecten. In het besluitvormingsproces zorg jij o.a. voor het agenderen van documenten, bewaak je de voortgang en koppel je de besluitvorming terug. De aanbestedingsdossiers worden door jou bewaakt op juistheid en volledigheid. En je:

  • Draagt zorg voor het beheren van accounts in systemen (zoals Tendernet, AFAS, Outlook en Teams);
  • Stelt standaard brieven op;
  • Houdt het contractregister en de aanbestedingskalender up-to-date;
  • Bent verantwoordelijk voor het actueel houden van werkwijzers en sjablonen.

2. Contractbeheer:

Binnen het contractbeheer registreer en archiveer je nieuwe contracten. Deze bewaak je en je signaleert tijdig wanneer de eindtijd van het contract nadert.

3.Overige ondersteunende werkzaamheden:

Het plannen en organiseren van overleggen en afspraken zijn een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden. Daarbij ondersteun je de inkoopadviseurs door agenda’s en notulen op te stellen.
Je zorgt voor actuele en eenduidige communicatie binnen de OMO-kanalen. En je beheert de gezamenlijke mailbox van het subteam, adresseert vraagstukken en bewaakt opvolging.

Wat verwachten we van jou?
Je bent een enthousiaste aanpakker die nauwkeurig en kwaliteitsgericht werkt. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden zowel mondeling als schriftelijk. De organisatie en het team zijn volop in ontwikkeling en we werken hard aan het verder professionaliseren van onze dienstverlening, het geeft jou energie om hieraan mee te werken. 
Daarnaast heb je:

  • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau. Waarbij aantoonbare kennis en ervaring op het gebied van projectmatig werken en project ondersteuning een pre is;
  • Ervaring met het werken met bekende Microsoft Office programma’s waaronder Teams;
  • Affiniteit met het onderwijs en inkoop. Wanneer je werkervaring met inkoop buiten de publieke sector is, bieden we je de mogelijkheid om bij de start een korte opleiding te volgen op het gebied van inkoop en (Europees) aanbesteden.

Wat bieden we je?
Een uitdagende functie in een werkomgeving waar we open staan voor jouw ideeën en initiatieven. Je ontvangt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie deze aansluitend om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

  • Inschaling in schaal 7 CAO VO, afhankelijk van je kennis en ervaring (€2.392,- tot €3.588, - o.b.v. fulltime).
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een eindeschooljaarsuitkering in augustus, de eindejaarsuitkering in december (8,33% + een extra eindejaarsuitkering van €1.320,- o.b.v. fulltime), flexibel werken en de mogelijkheid tot extra vakantieverlof.

Het is een veelzijdige baan met gezellige collega’s waarbij vertrouwen, vrijheid, verantwoordelijkheid en plezier belangrijk zijn. Dit in een warme bedrijfscultuur waarin je je snel thuis voelt. Er is volop ruimte voor persoonlijke groei. Het bureau zit op een fijne locatie naast het centraal station Tilburg met eigen parkeerplaatsen en we hebben dagelijks gratis vers fruit ter beschikking.

Wie zijn we?
Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) is een vereniging van ruim 60 middelbare scholen in voornamelijk Noord-Brabant. De medewerkers van het OMO-bureau in Tilburg ondersteunen deze scholen en de Raad van Bestuur. Enthousiaste experts op het gebied van onderwijs, juridische zaken, huisvesting, HR en financiën ontzorgen, adviseren en faciliteren de scholen. Zij zetten zich dagelijks met hart en ziel in en dragen bij aan de toekomst van onze leerlingen. Werken bij OMO is werken in een dynamische omgeving; een omgeving die kansen biedt op persoonlijke ontwikkeling en ruimte geeft aan nieuwe, frisse ideeën.

Het team
Je gaat onderdeel uitmaken van het subteam Inkoop, dat bestaat uit een teamleider, 5 inkoopadviseurs, 1 projectmedewerker en 2 administratief medewerkers. De huidige projectmedewerker gaat werkzaamheden op een andere afdeling binnen OMO verrichten waardoor deze functie in ons team vrijkomt. Het subteam maakt onderdeel uit van het grotere team Financiën, wat uit ongeveer 30 personen bestaat.

Meer informatie?
Herken jij jezelf in dit profiel en wil je meer informatie over werken bij Ons Middelbaar Onderwijs? Via deze link lees je meer over werken op het OMO-bureau www.omo.nl/werken-en-leren-bij, kijk ook eens naar onze bureaufilm!

Mocht je aanvullende vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Anna Krijnen (teamleider Inkoop), 013-595 5353 of via email: a.krijnen@omo.nl.

Voor vragen over het sollicitatieproces of de arbeidsvoorwaarden neem je contact op met de HR adviseur Mariëlle van Gerven via 013-595 5590 of m.vangerven@omo.nl.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Via de ”solliciteren” knop op deze pagina ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Indien van toepassing krijgen interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. Solliciteren kan tot en met 30 juni 2024.
Briefselectie vindt plaats in week 27. De eerste kennismakingsgesprekken vinden plaats op 4 en 8 juli 2024.

We kijken uit naar je sollicitatie!

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden