Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

NT2 docent gezocht!

Solliciteren Je kan nog reageren tot 30-11-2023
Omschrijving vacature

NT2 docent gezocht! - 1,0 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Docent talen
Locatie: 2College EOA Oisterwijk - Oisterwijk
Omvang: 1,0 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: Zo snel mogelijk

Voor de vestiging EOA Oisterwijk zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste docent (1,0 fte) voor het verzorgen van NT2-lessen (Nederlands als tweede taal). Je geeft les aan nieuwkomers in de leeftijd van 12 t/m 18 jaar. Je hebt ervaring met het NT2-onderwijs en hebt affiniteit met het verzorgen van lessen aan de doelgroep. Je bent betrokken, zeer flexibel en kan improviseren. Zo weet jij de lessen af te stemmen op de individuele leerling en kun je differentiëren om zo het beste uit de leerlingen te halen. Het hebben van een NT2 kwalificatie is een pre. Je komt in een hecht team dat altijd bereid is om te helpen. We geloven namelijk dat je samen verder komt.

Het is mogelijk om op een gedeelte van de vacature te solliciteren.

Profiel van 2College
2College is een scholengroep in Tilburg en omgeving met zes vestigingen, bestaande uit Cobbenhagenlyceum, Cobbenhagenmavo, Durendael, EOA Oisterwijk, Jozefmavo en Ruivenmavo, met een breed aanbod: vmbo, havo en vwo. Iedere vestiging heeft zijn eigen profiel en onderwijsaanbod. Samen zorgen we ervoor dat er binnen 2College voor iedere leerling een passende plek is.

Onder het motto ‘Let’s go 2College’ zijn drie onderwijskundige principes geformuleerd die richting geven aan leerlingen en medewerkers over hoe we met elkaar om willen gaan, hoe we met en van elkaar leren en hoe we samen willen groeien. Deze principes zijn:
- 2Meet Om jezelf te ontwikkelen heb je elkaar nodig. Ontmoeten zorgt ervoor dat leerlingen, ouders en medewerkers zich welkom en veilig voelen. Het is de basis om samen te leren en te werken.
- 2Learn Een motiverende omgeving nodigt uit om te leren, om je talenten te ontwikkelen. Je verwerft kennis en vaardigheden om goed voorbereid te zijn.
- 2Grow Groeien betekent dat er volop aandacht en gelegenheid is om je als persoon verder te ontwikkelen.

Profiel van de school (EOA Oisterwijk)
Wij zijn 2College EOA Oisterwijk! Wij verzorgen de eerste opvang onderwijs aan anderstalige jongeren tussen 13 en 18 jaar die pas kort in Nederland verblijven. Onze school staat op het terrein van het AZC in Oisterwijk. De belangrijkste doelen van ons onderwijs zijn het leren spreken en begrijpen van de Nederlandse taal, zelfredzaamheid in het dagelijks leven stimuleren en het aanleren van schoolse vaardigheden zodat doorstroom naar regulier onderwijs in Nederland mogelijk wordt. Samen zorgen we voor een veilige en vertrouwde omgeving om de jongeren weer in zichzelf te laten geloven. Bij ons bieden we ze een nieuwe start om hun toekomst vorm te geven.

Solliciteren?
Spreekt deze vacature je aan en ben jij degene die wij zoeken? Dan komen we graag met jou in contact! Upload je CV en motivatiebrief zo snel mogelijk via de website van OMO (werkenbij.omo.nl). Zoek deze vacature op in het overzicht en druk op de solliciteer-button.

Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt deze vacature gesloten.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden