Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Onderwijsassistent 0,8 - 1,0 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 27-08-2024
Omschrijving vacature

Onderwijsassistent 0,8 - 1,0 fte - 0,8 - 1,0 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Ondersteunende functies
Locatie: Parmant Scholen Vakcollege Eindhoven - Eindhoven
Omvang: 0,8 - 1,0 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: Zo snel mogelijk

Heb je een groot hart voor onderwijs en zorg voor leerlingen en weet jij hen te begeleiden op weg naar een mooie toekomst. Dan komen wij graag met jou in contact, want jij maakt morgen mooier!

Wij zijn op zoek naar een Onderwijsassistent voor 0,8 – 1,0 fte

Wat ga je doen
Je assisteert de docent tijdens de lessen en de voorbereiding ervan. Daarnaast ontwikkel je bijvoorbeeld praktijkopdrachten, stel je handleidingen op voor het toepassen van vaardigheden en lever je een bijdrage aan onderwijsmateriaal. Ook begeleid je groepen leerlingen, geef je hen instructies en stimuleer je hen in hun eigen leerproces. Daarnaast bied je achtervang aan leerlingen wanneer aanwezigheid in de lessen (even) niet haalbaar is. Je werkt daarbij samen met docenten, andere medewerkers, externe deskundigen en ouders.

Drie redenen waarom deze vacature iets voor jou is

  1. Je leert leerlingen vaardigheden die nodig zijn om een echte vakman of vakvrouw te worden.
  2. Jouw team staat zelf aan het roer van de schoolontwikkeling en samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor onderwijs en begeleiding aan de aan jouw team toegewezen leerlingen.
  3. Je werkt in een modern schoolgebouw dat helemaal is ingericht voor onze onderwijsaanpak.

Wat vragen wij van jou
Je hebt een coachende houding naar leerlingen en kunt leerlingen in groepjes begeleiden, vakoverstijgend denken en werken. Je hebt bij voorkeur ervaring in het begeleiden van taalontwikkeling, algemene ontwikkeling, het sociaal-emotionele aspect en weerbaarheid, leerachterstanden, dyslexie en dyscalculie en/of autisme.
Je bent in het bezit van een diploma onderwijsassistent. Wij vinden het belangrijk dat je zelf eigenaar bent van je persoonlijke ontwikkeling en eigen loopbaan.

Wat bieden wij jou

  • Goede ondersteuning.
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
  • Je ontvangt een salaris in salarisschaal 6 (CAO-VO), met een maximum van € 3.257 bruto per maand en veel aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een extra arbeidsmarkttoelage, professionaliseringsbudget- en verlof en gunstige fiscale regelingen voor de aanschaf van onder andere een fiets, een mobile device of een museumjaarkaart.
  • Een tijdelijke aanstelling.

Interessante baan?
Voor vragen kun je contact opnemen met de teamleider van Vakcollege Eindhoven, Rian Hol, telefonisch te bereiken op nummer 040-2114680 of via mail r.hol@parmantscholen.nl.
 
Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO en kijk bij ‘ondersteunende functies'. Wij zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern binnen Parmant en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten de voorkeur.

Vakcollege Eindhoven
Jij gaat het maken!
Het Vakcollege Eindhoven is een innovatieve kleine, praktijkgerichte vmbo-school voor vakmensen, met een basis- en kaderberoepsgerichte leerweg en de vakmanschapsroutes ‘Techniek & Vakmanschap’ en ‘Mens & Dienstverlening’. Bij Vakcollege Eindhoven dagen we onze leerlingen graag uit, op weg naar hun vmbo-diploma én zelfs mbo-diploma. Want we kijken verder dan onze school en we zorgen dat iedere leerling bij ons praktijkgericht kan leren. Dat is onze missie. Dat doen we door aan te sluiten bij de eigen interesses en kwaliteiten van onze leerlingen en ons onderwijs aan te bieden in een kleine, veilige en gestructureerde leer- en werkomgeving. Waarbij praktijkgericht leren en gericht op vakmanschap centraal staan. En waarin we ze met plezier begeleiden in hun persoonlijke ontwikkeling, naar het perspectief als goed mens een plek te vinden in onze maatschappij. 
Vakcollege Eindhoven maakt deel uit van de landelijke organisatie voor vakcolleges. De school heeft een samenwerkingsverband met het Summa College (mbo) en bedrijven en instellingen uit de regio. Vakcollege Eindhoven is een Parmant School en biedt onderwijs aan ongeveer 345 leerlingen.

Leer onze school kennen op onze website. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden.

Over Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi!
Dát is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

Kijk op www.parmantscholen.nl als je meer wil weten over wie we zijn en waar we voor staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden