Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Onderwijsassistent 0,8 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 27-08-2024
Omschrijving vacature

Onderwijsassistent 0,8 fte - 0,8 FTE - Projectaanstelling

Vakgebied: Ondersteunende functies
Locatie: Parmant Scholen Aloysius/ De Roosten - Eindhoven
Omvang: 0,8 FTE
Dienstverband: Projectaanstelling
Startdatum: 01-08-2024

Heb je een groot hart voor onderwijs en zorg voor leerlingen en weet jij hen te begeleiden op weg naar een mooie toekomst. Dan komen wij graag met jou in contact, want jij maakt morgen mooier!

Wij zijn op zoek naar Onderwijsassistenten (met focus op taal en rekenen) voor totaal 0,8 fte
Het betreft een projectaanstelling voor een jaar.

Wat ga je doen
Je assisteert de docent tijdens de lessen en de voorbereiding ervan, waarbij de focus ligt op taal en rekenen. Daarnaast ontwikkel je bijvoorbeeld praktijkopdrachten, stel je handleidingen op voor het toepassen van vaardigheden en lever je een bijdrage aan onderwijsmateriaal. Ook begeleid je groepen leerlingen, geef je hen instructies en stimuleer je hen in hun eigen leerproces. Daarnaast bied je achtervang aan leerlingen wanneer aanwezigheid in de lessen (even) niet haalbaar is. Je werkt daarbij samen met docenten, andere medewerkers, externe deskundigen en ouders.

Vier redenen waarom deze vacature iets voor jou is

  1. Je werkt in een kleinschalige vmbo-t school waar leerlingen en docenten elkaar persoonlijk kennen.
  2. Je werkt in het concept Inspirion wat draait om ontdekken, onderzoeken, oplossen en andere competenties die leerlingen een voorsprong geven in de maatschappij.
  3. Met jouw passie en creativiteit maak jij leerlingen enthousiast voor techniek.
  4. Je wordt begeleid door een coach en je krijgt volop de kans en alle ruimte je te ontwikkelen.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt een coachende houding naar leerlingen en kunt leerlingen in groepjes begeleiden, vakoverstijgend denken en werken. Je hebt bij voorkeur ervaring in het begeleiden van taalontwikkeling, algemene ontwikkeling, het sociaal-emotionele aspect en weerbaarheid, leerachterstanden, dyslexie en dyscalculie en/of autisme.
Je bent in het bezit van een diploma onderwijsassistent. Wij vinden het belangrijk dat je zelf eigenaar bent van je persoonlijke ontwikkeling en eigen loopbaan.

Wat bieden wij jou

  • Goede ondersteuning.
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
  • Je ontvangt een salaris in salarisschaal 6 (CAO-VO), met een maximum van € 3257,- bruto per maand en veel aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een professionaliseringsbudget- en verlof en gunstige fiscale regelingen voor de aanschaf van onder andere een fiets, een mobile device of een museumjaarkaart.
  • Een tijdelijke vacature voor de duur van een jaar.

Interessante baan?
Voor vragen kun je contact opnemen met de teamleiders van Aloysius De Roosten, Roekie Hofman of Roel van Es, telefonisch te bereiken op nummer 040-2920258 of via mail r.hofman@parmantscholen.nl, r.vanes@parmantscholen.nl.
 
Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO en kijk bij ‘ondersteunende functies'. Wij zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern binnen Parmant en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten de voorkeur.

Over Aloysius De Roosten
Aloysius De Roosten is een kleinschalige vmbo-t school waar leerlingen en docenten elkaar persoonlijk kennen. Bij Aloysius De Roosten staat het totale mens-zijn centraal. Naast de cijfers is ook het ontwikkelen van vaardigheden voor morgen en persoonsvorming van belang zodat zij nu en in de toekomst kunnen bijdragen aan een mooie wereld voor henzelf en hun omgeving.  
Aloysius De Roosten staat voor kwalitatief goed onderwijs en zelfontplooiing van leerlingen in een rijke leer- en leefomgeving. In de onderbouw biedt de school een determinatieperiode aan. Dat wil zeggen dat naast leerlingen met een vmbo-t advies (theoretische leerweg) ook leerlingen met een vmbo-k(g)t advies (kader (gemengd) theoretische leerweg) welkom zijn, indien de basisschool heeft aangegeven dat ze perspectief hebben om op vmbo-t niveau te kunnen uitstromen. 
De school is gevestigd in een modern en nieuw schoolgebouw. Binnen Aloysius De Roosten wordt gewerkt volgens het onderwijskundig concept Inspirion. Uitgangspunten voor Inspirion zijn het opdoen van kennis, het ontwikkelen van sociale vaardigheden, het krijgen van inzicht in sociale verhoudingen en het begeleiden van leerlingen om een goed mens te worden. Aloysius De Roosten is een Parmant School en biedt onderwijs aan ongeveer 390 leerlingen. 
 
Leer onze school kennen op onze website. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden.

Over Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi!
Dát is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

Kijk op www.parmantscholen.nl als je meer wil weten over wie we zijn en waar we voor staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden