Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

(Pedagogisch) Conciërge 1,0 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 04-12-2023
Omschrijving vacature

(Pedagogisch) Conciërge 1,0 fte - 1,0 FTE - Eerste aanstelling

Vakgebied: Ondersteunende functies
Locatie: Parmant Scholen Praktijkschool Eindhoven - Eindhoven
Omvang: 1,0 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling
Startdatum: Zo snel mogelijk

Heb je een groot hart voor onderwijs en zorg voor onze leerlingen van de Praktijkschool Eindhoven en weet jij hen te begeleiden op weg naar een mooie toekomst. Dan komen wij graag met jou in contact, want jij maakt morgen mooier!

Wij zijn op zoek naar een (pedagogisch) Conciërge voor 1,0 fte

Wat ga je doen?
Als (pedagogisch) conciërge ben je vaak het gezicht van de school. Je vindt het leuk om met jonge mensen te werken en een bijdrage te leveren in hun ontwikkeling. En je realiseert je dat pubergedrag daar nu eenmaal bij hoort en leerlingen fouten mogen maken. Je vindt het vanzelfsprekend dat je op een positieve manier de leerlingen benadert en hen corrigeert daar waar nodig, maar ook dat je in overleg met een teamleider kijkt naar een passende oplossing voor een conflict.

En vind jij het leuk om daarnaast nog de volgende werkzaamheden te doen?
• Je belangrijkste taak is toezicht houden tijdens pauzes, bij aanvang en einde van een lesdag, zowel binnen als buiten.
• De veiligheidseisen nauwlettend in de gaten houden en ingrijpen of met ideeën komen als dat nodig is, in overleg/samenwerking met de veiligheidscoördinator.
• Facilitaire ondersteuning voor collega’s, vooral voor docenten.
• Hulp verlenen bij calamiteiten, EHBO, BHV.
• Kleine reparaties verrichten, oplossingen aandragen voor vernielingen dan wel ontstane gebreken aan het gebouw of de installaties.
• Contact leggen met leveranciers, installateurs of leden van de stafdienst.
• Bestellingen plaatsen.
• Assisteren bij ouderavonden of andere avondactiviteiten.
• Assisteren bij receptietaken, zoals telefoonbediening, verstrekken van eenvoudige informatie, aannemen en noteren van ziekmeldingen, doorverwijzen van bezoekers en vastleggen van afspraken.

Vier redenen waarom deze vacature iets voor jou is
1. Je werkt in een dynamische werkomgeving, waar geen dag hetzelfde is;
2. Je bouwt samen met je collega’s aan de ontwikkeling van de school waar leerlingen in al hun kwaliteiten gezien en gestimuleerd worden;
3. Je ziet het als een uitdaging om de functie van pedagogisch conciërge verder vorm te geven en daarbij out of the box te denken;
4. Je werkt graag in een hecht team met betrokken collega’s.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt bij voorkeur mbo-niveau en bent in het bezit van EHBO en/of BHV. Het is een pré als je bekend bent met het voortgezet onderwijs en dat je tactisch kunt omgaan met jongeren van ongeveer 12 tot 18 jaar. Het is belangrijk dat je je kunt inleven in deze doelgroep. Daarbij kun je goed samenwerken met verschillende partijen en ben je in staat om snel te schakelen in een dynamische omgeving. Tot slot vinden we het belangrijk dat je verantwoordelijkheid neemt en eigenaarschap laat zien op de gebieden waar jij werkzaam bent.

Wat bieden wij jou
• Goede ondersteuning.
• Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
• Je ontvangt een salaris in salarisschaal 4 (CAO-VO), met een maximum van € 2.692,- bruto per maand en veel aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een professionaliseringsbudget- en verlof en gunstige fiscale regelingen voor de aanschaf van onder andere een fiets, een mobile device of een museumjaarkaart.
• Een tijdelijke aanstelling van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Interessante baan?
Voor vragen kun je contact opnemen met Ingrid Smits, Manager Facilitaire Dienst, Arbo en Veiligheid, telefoonnummer 06 – 13644893 of via mail: i.smits@parmantscholen.nl.

Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO: vacatures.omo.nl en kijk bij ‘ondersteunende functies'. Wij zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern binnen Parmant en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten de voorkeur.

Over Praktijkschool Eindhoven
Werken aan mogelijkheden
Praktijkschool Eindhoven is een eigentijdse en praktijkgerichte school waar we met plezier werken aan de mogelijkheden van onze leerlingen. We bereiden ze voor op een zelfstandige toekomst waarin ze hun steentje bijdragen aan de maatschappij. Een toekomst die vraagt om zelfbewuste en sociaalvaardige jongeren die hun weg weten te vinden naar een zinvolle plek in de maatschappij. Stap voor stap, via in- en externe stages, leren, begeleiden en coachen we onze leerlingen hun basisvaardigheden toe te passen en te ontdekken wat ze goed kunnen en hoe hun talenten het beste tot hun recht komen.
Praktijkschool Eindhoven is een Parmant School en biedt praktijkonderwijs aan ongeveer 240 leerlingen. Leer onze school beter kennen op onze website: www.praktijkschooleindhoven.nl. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden.

Over Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi!
Dát is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

Kijk op www.parmantscholen.nl als je meer wil weten over wie we zijn en waar we voor staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden