Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Pedagogisch concierge MLC20240029

Solliciteren Je kan nog reageren tot 24-06-2024
Omschrijving vacature

Pedagogisch concierge MLC20240029 - 0,6 - 0,8 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Ondersteunende functies
Locatie: Merletcollege - Mill
Omvang: 0,6 - 0,8 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: 01-09-2024

Het Merletcollege is een streekschool voor voortgezet onderwijs met locaties in Cuijk, Grave, Velp en Mill. Het is een school met een prettige sfeer. Elke leerling voelt zich gezien en gehoord. Er is veel persoonlijk contact tussen docenten en leerlingen. Dat is het beeld dat we vaak terugkrijgen van leerlingen, ouders en medewerkers. Die sfeer willen we de komende jaren heel graag vasthouden en waar mogelijk versterken. We hebben ambities om het onderwijs beter af te stemmen op wat leerlingen nodig hebben voor de wereld van morgen. We geven onze leerlingen een actievere rol in wat en hoe zij willen leren. Dat doen we aan de hand van drie kernwaarden (participeren, persoonlijk en plezier) die onze koers bepalen. Samenwerken aan de toekomst van jongeren, daar staan wij voor.

PEDAGOGISCH CONCIËRGE / 32 – 40 uur (0,6 - 0,8 fte)

We zijn, i.v.m. uitbreiding van ons team, voor onze locatie in Mill, op zoek naar een pedagogisch conciërge voor 24 tot 32 uur. Het betreft vooralsnog een tijdelijk dienstverband t/m 31 juli 2025.

De pedagogisch conciërge is vaak het gezicht van de school. De conciërge is namelijk vaak het eerste aanspreekpunt voor leerlingen en ook wordt hij vaak als eerste geconfronteerd met incidenten. Je speelt een belangrijke rol erin dat iedereen op school zich prettig en veilig voelt. Je bent hulpvaardig en dienstverlenend naar anderen toe. Je verricht ondersteuning bij de receptie, waaronder het verstrekken van eenvoudige informatie, ontvangen en doorverwijzen van bezoekers en leerlingen en ondersteunt bij bijv. ouderavonden en overige hand-en-spandiensten. Ook treed je op bij conflicten, je surveilleert, spreekt leerlingen aan en bespreekt ongewenst gedrag met collega’s. Verdere werkzaamheden bestaan o.a. uit het zorg dragen voor de toegankelijkheid en het functioneel gebruik van het gebouw en zorgt dat alles op rolletjes loopt. Je controleert periodiek het gebouw en de inventaris en beheert alle sleutels, codes e.d. Je houdt toezicht op de beveiliging binnen en buiten het gebouw en ziet toe op de toegankelijkheid van vluchtwegen en kluisjes en op het vrijhouden van vluchtwegen. Ook verricht je onderhoud- en reparatiewerkzaamheden bij gebreken en storingen in installaties, apparatuur of het gebouw. Je repareert vernielingen of draagt oplossingen aan voor aangebrachte vernielingen.

Wat vragen we van je?

  • Opleidingsindicatie: (V)mbo, certificaat EHBO/BHV is een pre.
  • (Communicatief) vaardig in de omgang met leerlingen, ouders en collega’s.
  • Vaardigheid in het (pedagogisch) optreden bij verstoringen, calamiteiten en conflicten.
  • Kennis van groepsrollen, groepsgedrag en groepsprocessen.
  • Inzicht in de leefwereld van de leerlingen.
  • Technische vaardigheden.
  • Zowel zelfstandig als goed samen kunnen werken.

Wij bieden je een school met fijne leerlingen en gezellige collega’s. Inschaling vindt plaats volgens de cao OMO schaal 4 of 5 (min. € 1942 – max. € 2827 bruto per maand bij een fulltime aanstelling) met veel aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals schoolvakanties vrij, professionaliseringsbudget, fiscale regelingen voor de aanschaf van onder andere een fiets, een mobile device of museumjaarkaart.

Meer informatie over het Merletcollege is te vinden op onze website, www.merletcollege.nl of neem contact met ons op voor meer informatie.

Interesse? Solliciteren is mogelijk tot 23 juni 2024 middels een motivatiebrief en cv te richten aan het Merletcollege t.a.v. mevrouw G. Vervoort, hoofd P&O. Het is mogelijk dat kandidaten eerder dan de sluitingsdatum worden uitgenodigd.

In het kort
  • Merletcollege
  • Mill
  • FTE: 0,6 - 0,8 Betreft: Regulier tijdelijk Start: 01-09-2024
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden