Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Projectleider onderwijskwaliteit 0,6 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 27-08-2024
Omschrijving vacature

Projectleider onderwijskwaliteit 0,6 fte - 0,6 FTE - Projectaanstelling

Vakgebied: Ondersteunende functies
Locatie: Parmant Scholen Sint-Joriscollege - Eindhoven
Omvang: 0,6 FTE
Dienstverband: Projectaanstelling
Startdatum: Zo snel mogelijk

Ben jij een onderwijs professional/beleidsmedewerker onderwijskwaliteit en heb je affiniteit met data-geïnformeerd werken? Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging en vind je het leuk om het Sint-Joriscollege te begeleiden bij het verder verbeteren van onderwijskwaliteit? Dan komen wij graag met jou in contact, want jij maakt morgen mooier!

Wij zoeken een Projectleider onderwijskwaliteit 0,6 fte

Wat ga je doen?
Als projectleider onderwijskwaliteit stel je actieplannen op voor de komende jaren om de onderwijskwaliteit een boost te kunnen geven. Dit doe je op basis van de analyses die dit jaar zijn gemaakt en in afstemming met interne en externe stakeholders. Deze actieplannen moeten geprioriteerd en gefaseerd worden over de komende drie schooljaren en beslaan dus de restant periode van het Parmant Koersplan en het schoolplan.
Daarnaast toets je, en indien nodig, herijk je de visie van het Sint-Joriscollege om samen met de collega’s gezamenlijk tot een gedegen onderwijsvisie te komen. 
Onderdeel van de opdracht is ook het actualiseren en, indien nodig, opstellen van alle beleidsdocumenten die afspraken omvatten om kwalitatief het best mogelijke onderwijs te bieden voor onze leerlingen. Alle beleidsdocumenten staan in OnSpect en het verder implementeren van dit systeem is onderdeel van je opdracht.
De actieplannen moeten vastgesteld worden door de schoolraad, uiterlijk december 2024, zodat in januari 2025 gestart kan worden met de eerste uitvoering van deze plannen.
Daarnaast organiseer en leid je studiedagen en bijeenkomsten die aan deze opdracht zijn verbonden.

Vier redenen waarom deze vacature iets voor jou is

1.    Je bouwt samen met je collega’s aan onderwijskwaliteit nu en in de toekomst.
2.    Met jouw expertise draag jij bij aan onderwijsverbetering en borging van de onderwijskwaliteit.
3.    In deze veelzijdige rol kom je alle facetten van onderwijskwaliteit tegen.
4.    Je wil onderwijskwaliteit borgen om leerlingen succesvol te laten landen in de samenleving.

Wat vragen wij van jou?
Je hebt brede kennis en ruime ervaring als onderwijs professional/beleidsadviseur bij voorkeur in het (voortgezet) onderwijs. Je hebt een brede ervaring met data-geïnformeerd werken. Je bent in staat om je kennis over te brengen. Daarnaast ben je bekend met kansrijk onderwijs. Je draagt onze kernwaarden kansrijk, diversiteit en bijdragend actief uit.
 
Wat bieden wij jou?
•    Een dynamische, sterk in ontwikkeling zijnde werkomgeving.
•    Goede ondersteuning.
•    Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
•    Groeimogelijkheden in kennis en ervaring.
•    Een marktconform salaris, met een maximum van € 5.030,- bruto per maand en uitstekende arbeidsvoorwaarden.
•    Een tijdelijke aanstelling op basis van een projectovereenkomst voor de duur van het project (maximaal één jaar).

Spreekt deze vacature je aan?
Als je nog aanvullende vragen hebt kun je contact opnemen met Raymon van den Berg, clusterdirecteur van het Sint-Joriscollege en Helder HAVO/VWO. Hij is bereikbaar via r.vandenberg@parmantscholen.nl of telefoonnummer 06 - 411 93 520.

Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via www.vacatures.omo.nl en kies voor ‘ondersteunende functies’.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen we niet op prijs.

Over het Sint-Joriscollege:
Ontdek jezelf en de wereld op ‘t Joris
Wij zijn een school voor mavo, havo en vwo (met wetenschapsoriëntatie) en de mogelijkheid voor een sportklas of kunstklas. Wij zijn een relatief grote school maar hebben het onderwijs kleinschalig georganiseerd. De school kenmerkt zich door een open en persoonlijk karakter, waarbij iedere leerling zich gekend en herkend voelt. Het Sint-Joriscollege biedt onderwijs aan ongeveer 1400 leerlingen.
Wij zijn de enige gecertificeerde Cultuurprofielschool in de regio Eindhoven. Leerlingen met een Topsport- of Regiostatus volgen onderwijs in het Sint-Joris Topsportcollege (SJTC) en de Sint-Joris Topsport Academy (SJTA). Wij hebben ook een samenwerkingsverband met CTO Zuid.
Het is onze ambitie om onze leerlingen te ondersteunen hun ambities waar te maken. Hun talenten en interesses in de volle breedte te laten ontdekken, op hun eigen niveau. Met veel plezier begeleiden we ze en bieden hen datgene wat ze nodig hebben om dat te realiseren. We zorgen dat leerlingen kansen zien, krijgen en waarmaken, zodat ze met de best mogelijke basis bij het verlaten van onze school zelfbewust zijn en zijn toegerust om vervolgstappen te nemen die bij hen passen. Dat ze hun ontwikkelde kennis en vaardigheden effectief in kunnen voor een zinvolle plek in de maatschappij, zinvol voor henzelf en voor anderen.
Leer onze school kennen op onze website: www.sintjoriscollege.nl. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden. Het Sint-Joriscollege maakt deel uit van Parmant Scholen.

Over Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi!
Dát is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

Kijk op www.parmantscholen.nl als je meer wil weten over wie we zijn en waar we voor staan.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden