Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Recruiter

Solliciteren Je kan nog reageren tot 26-06-2024
Omschrijving vacature

Recruiter - 0,7 - 1,0 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Ondersteunende functies
Locatie: Bureau Ons Middelbaar Onderwijs - Tilburg
Omvang: 0,7 - 1,0 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: Zo snel mogelijk

Kan jij goed overbrengen hoe leuk en waardevol het is om bij Ons Middelbaar onderwijs te werken? Ben jij gemotiveerd om de beste kandidaten op de arbeidsmarkt te ontdekken en te matchen aan onze vacatures? En staat  een positieve kandidaat beleving bij jou centraal? Dan zoeken wij jou!

Binnen team HR zijn wij op zoek naar een:

Recruiter (0,7 -1,0 FTE)

Wat ga je doen?

Het betreft een nieuwe functie binnen het HR team. Je krijgt de kans om recruitment binnen het OMO-bureau mee in te richten en we leren graag van jouw inzichten. Je gaat nauw samenwerken met interne stakeholders waarbij je adviseert en ontzorgt bij de wervingskeuzes. Hierdoor lever je een belangrijke bijdrage aan het onderwijs; door jouw inzet beschikt het OMO-bureau over voldoende en goed personeel waardoor wij de scholen optimaal kunnen faciliteren.

Als Recruiter voor het OMO-bureau coördineer en organiseer jij de wervings- en selectieprocessen voor het personeel op het bureau. Samen met de vacaturehouder stel je een wervende vacaturetekst op en bepaal je de wervingsstrategie. Je hebt een duidelijk beeld van de arbeidsmarkt en draagt bij aan het versterken van ons werkgeversmerk. Je screent actieve kandidaten en gaat op zoek naar passieve talenten om zo de meest geschikte collega aan te bieden aan de vacaturehouder.

Vanuit jouw rol neem je deel aan projecten en in- en externe (netwerk)bijeenkomsten die te maken hebben met werving en selectie.

Wat ga je nog meer doen:

 • Door jouw inspanningen voelt iedere sollicitant zich gezien en je zorgt voor een optimale kandidaat beleving;
 • Je bouwt, onderhoud en investeert in je netwerk;
 • Je adviseert de HR Manager m.b.t. het recruitmentbeleid;
 • Het vergroten van de zichtbaarheid van het OMO Bureau als werkgever; Je bent creatief in het bedenken van campagnes en uitingen op social media;
 • Het afsluiten van contracten met “social-media”-partijen.

Het is een onafhankelijk rol waarbij je wordt ondersteund door de HR-collega’s van het bureau.

Wat verwachten we van jou?
Je beschikt over sterke communicatieve vaardigheden, werkt gestructureerd en bent ondernemend. Door jouw ervaring in het vakgebied weet je precies hoe je de doelgroep moet bereiken. Jouw sociale vaardigheden en dienstverlenende karakter zorgen ervoor dat vacaturehouders je snel weten te vinden.

Daarnaast verwachten we dat je:

 • Beschikt over HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring hebt binnen een soortgelijke functie, bij voorkeur binnen of affiniteit met het onderwijs waardoor je een (relevant) netwerk meebrengt;
 • Kennis hebt van de arbeidsmarktontwikkelingen en het gebruik van social media voor werving;
 • Ervaring met data gedreven werken hebt;

Wat bieden we je?

Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor jouw ideeën en initiatieven. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie deze aansluitend om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd.

 • Inschaling in schaal 10 CAO VO, afhankelijk van je kennis en ervaring (€3.031,- tot €5.030, - o.b.v. fulltime);
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een extra eindeschooljaarsuitkering naast de eindejaarsuitkering (8,33%), flexibel werken en de mogelijkheid tot het opbouwen van extra vakantieverlof;

Het is een veelzijdige baan met gezellige collega’s in een werkomgeving waarbij vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijk zijn. Er heerst een warme bedrijfscultuur waarin je je snel thuis voelt. We bieden volop ruimte voor persoonlijke groei. Daarnaast bevinden we ons op een fijne locatie naast het centraal station Tilburg met eigen parkeerplaatsen en hebben we dagelijks gratis vers fruit ter beschikking.

Wie zijn we?

Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) is een vereniging van ruim 60 middelbare scholen in voornamelijk Noord-Brabant. De medewerkers van het OMO-bureau in Tilburg ondersteunen deze scholen en de Raad van Bestuur. Enthousiaste experts op het gebied van onderwijs, juridische zaken, huisvesting, HR en financiën ontzorgen, adviseren en faciliteren de scholen. Zij zetten zich dagelijks met hart en ziel in en dragen bij aan de toekomst van onze leerlingen. Werken bij OMO is werken in een dynamische omgeving; een omgeving die kansen biedt op persoonlijke ontwikkeling en ruimte geeft aan nieuwe, frisse ideeën.

Meer informatie?

Herken jij jezelf in dit profiel en wil je meer informatie over werken bij Ons Middelbaar Onderwijs? Via deze link lees je meer over werken op het OMO-bureau www.omo.nl/werken-en-leren-bij, kijk ook eens naar onze bureaufilm!

Voor vragen of meer informatie over deze vacature neem je contact op met de HR adviseur Mariëlle van Gerven, m.vangerven@omo.nl of via 013-595 5590.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd? Via de ”solliciteren” knop op deze pagina ontvangen we graag je cv en motivatiebrief. Indien van toepassing krijgen interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. Solliciteren kan tot en met 25 juni 2024.

Briefselectie vind plaats in week 26 

De eerste kennismakingsgesprekken voeren we op 2 juli 2024

We kijken uit naar je sollicitatie!

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden