Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Vestigingscoördinator/facilitair manager

Solliciteren Je kan nog reageren tot 17-06-2024
Omschrijving vacature

Vestigingscoördinator/facilitair manager - 0,8 - 1,0 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Leidinggevende functies
Locatie: 2College Cobbenhagenlyceum - Tilburg
Omvang: 0,8 - 1,0 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: 01-08-2024

Ben jij iemand die goed kan organiseren, houdt van het werken in verschillende deelgebieden en daartussen goed kan schakelen? Voor onze locatie 2College Cobbenhagenlyceum zoeken wij een vestigingscoördinator/facilitair manager, een generalist die alle aspecten van het onderwijs leuk vindt. Het betreft een eerste dienstverband met uitzicht op vast van 0,8-1,0 fte.

Profiel van 2College
2College is een brede scholengemeenschap (vmbo, havo, vwo en tweetalig onderwijs) met vijf locaties in de regio Tilburg. Daarnaast wordt op een zesde vestiging onderwijs verzorgd voor alleenstaande minderjarige vluchtelingen. 2College heeft in totaal ongeveer 4.100 leerlingen en is onderdeel van de vereniging Ons Middelbaar Onderwijs (OMO), het bevoegd gezag van 2College.

Onder het motto ‘Let’s go 2College’ zijn drie onderwijskundige principes geformuleerd die richting geven aan leerlingen en medewerkers over hoe we met elkaar om willen gaan, hoe we met en van elkaar leren en hoe we samen willen groeien. Deze principes zijn:

 • 2Meet. Om jezelf te ontwikkelen heb je elkaar nodig. Ontmoeten zorgt ervoor dat leerlingen, ouders en medewerkers zich welkom en veilig voelen. Het is de basis om samen te leren en te werken.
 • 2Learn. Een motiverende omgeving nodigt uit om te leren, om je talenten te ontwikkelen. Je verwerft kennis en vaardigheden om goed voorbereid te zijn.
 • 2Grow. Groeien betekent dat er volop aandacht en gelegenheid is om je als persoon verder te ontwikkelen.

Profiel van 2College Cobbenhagenlyceum
Op het Cobbenhagenlyceum dagen we je uit om een nieuwsgierige houding aan te nemen en je blik te verruimen. Daarvoor bieden wij gepersonaliseerd onderwijs aan. Zo leer je bij ons op je eigen tempo en niveau onder begeleiding van een coach. We omarmen de nieuwsgierigheid van onze leerlingen. We dagen je uit om te ontdekken wat wel en niet werkt. We geven je daarom de ruimte om te experimenteren en fouten te maken.
Binnen het gepersonaliseerd onderwijs bieden wij regulier onderwijs en tweetalig onderwijs (TTO) aan op havo- en vwo-niveau. Ook maken alle leerlingen in de onderbouw kennis met het Technasium. Vaardigheden vinden we minstens zo belangrijk als kennis. Daarom besteden we daar ook veel aandacht aan. Kortom: het Cobbenhagenlyceum opent je wereld door in een veilige omgeving te ontdekken waar je goed in bent en daar nog beter in te worden!

Wat ga je doen?
Als vestigingscoördinator/facilitair manager ben je verantwoordelijk voor verschillende deelgebieden in de school. Zo houd je je onder andere bezig met:

 • de organisatie van het onderwijs
 • organisatie en beheer
 • financiën en beheer
 • organisatie en communicatie
 • leerlingzaken
 • personeel
 • kwaliteitsbeleid

Uiteraard doe je dit allemaal in samenwerking met de schoolleiding, die bestaat uit de vestigingsdirecteur en verschillende teamleiders. Jij zorgt als vestigingscoördinator/facilitair manager dat alle randvoorwaarden die nodig zijn voor het dagelijkse onderwijsproces op orde zijn. Als lid van de schoolleiding sluit je aan bij het locatieoverleg. In samenwerking met de vestigingsdirecteur en de roostermaker ben jij betrokken bij het maken van het jaarrooster en de formatieplanning. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor beheer van het gebouw en ziet erop toe dat werkzaamheden aan gebouw, verbouw en inrichting goed worden uitgevoerd. Op financieel gebied houd je de deelbegrotingen en -budgetten bij. Daarnaast stuur je als leidinggevende een team van onderwijsondersteunend personeel aan. Tot slot vindt er op regelmatige basis overleg plaats tussen jou en je collega-vestigingscoördinatoren van de andere 2College vestigingen.

Een uitgebreide omschrijving waarin alle verantwoordelijkheden worden gespecificeerd kun je opvragen bij de vacature-eigenaar Ronald Verschuren

Wie ben jij?
Wij zijn op zoek naar een vestigingscoördinator/facilitair manager die:

 • bezit over HBO of WO werk- en denkniveau
 • goed financieel inzicht heeft
 • flexibel en stressbestendig is
 • affiniteit met het onderwijs heeft
 • affiniteit heeft met het coördineren van onderhoudswerkzaamheden
 • digitaal vaardig is (in ieder geval op het gebied van Word en het maken van spreadsheets in Excel)
 • ervaring heeft met formatiebeheer in Zermelo
 • goed kan samenwerken en communicatief vaardig is
 • empathisch vermogen heeft

Wat bieden wij?

 • een gezellig en gemotiveerd team waaraan je leiding mag geven
 • een zeer afwisselende baan met veel autonomie
 • een salaris conform de cao OMO in schaal 9, 10 of 11, afhankelijk van ervaring en definitief takenpakket.

Solliciteren?
Solliciteren is uitsluitend mogelijk via OMO (via onderstaande knop). Selecteer de juiste vacature-categorie en vervolgens de juiste vacature. Om te solliciteren volg je de instructies op de pagina. Voor nadere informatie kun je contact opnemen met de heer R. Verschuren, vestigingsdirecteur, via verschuren.r@2college.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, sluit de vacature.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden