Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Wij zijn op zoek naar meerdere instructeurs!

Solliciteren Je kan nog reageren tot 07-12-2023
Omschrijving vacature

Wij zijn op zoek naar meerdere instructeurs! - 0,4 - 1,0 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Ondersteunende functies
Locatie: Baanderherencollege - Boxtel
Omvang: 0,4 - 1,0 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: Zo snel mogelijk

Het Baanderherencollege is dé school voor alle leerwegen van het VMBO en praktijkonderwijs in Boxtel en de omgeving. Het Baanderherencollege bestaat officieel uit twee scholen, een VMBO school en een school voor praktijkonderwijs, maar wordt als één school gezien én ervaren. De school resulteert onder het bestuur van de vereniging OMO (Ons Middelbaar Onderwijs) en maakt samen met het Jacob-Roelandslyceum, een school voor HAVO en VWO, deel uit van de OMO Scholengroep Boxtel.
‘Je telt mee op het BHC!‘ is de term die telt op de school en wordt gebruikt voor iedereen die aan de school verbonden is. Op het Baanderherencollege is het niet alleen een term, maar is het terug te zien in de dagelijkse praktijk. De ruim 1150 leerlingen volgen de lessen in het verzorgde schoolgebouw met ruime lokalen voor de praktijkgerichte vakken.
Wij bieden leerlingen alle leerwegen van het VMBO aan; In de beide beroepsleerwegen (basis en kader) wordt Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Bouw, Wonen en Interieur alsmede Produceren, Installeren en Energie aangeboden. Ook alle MAVO-leerlingen maken kennis met beroepsgerichte onderdelen via de talentlijnen Business, Technology, Arts & Design en Sports & Lifestyle.
Daarnaast bieden wij leerlingen van het praktijkonderwijs diverse uitstroommogelijkheden. Zo bereiden wij ze voor op een beroep, eventueel vervolgonderwijs en een goede plaats in de maatschappij. Wij vinden het van belang dat onze leerlingen zich gekend en erkend voelen. De kwaliteit van de leerling- en mentorbegeleiding is hierbij zeer belangrijk.

Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een school die zich constant ontwikkelt met vernieuwende onderwijsprocessen en inspirerende leeromgevingen.

Voor het Baanderherencollege (VMBO & PRO) zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste, leerlinggerichte instructeurs (totaal 2,2 fte)

Wat ga je doen?
• Verzorgen van inval- en waarneemuren;
• Surveilleren in de pauzes, in de aula of op het schoolplein;
• Ondersteunen bij diverse leerlinggerichte activiteiten.

Wat neem je mee?
• Je hebt je opleiding tot instructeur met een diploma afgerond. Óf je hebt je studie bijna afgerond en het diploma ligt binnen handbereik;
• Je bent beschikbaar tussen de 0,4 en 1,0 fte;
• Bij voorkeur heb je al werkervaring opgedaan binnen het VMBO en/of PRO;
• Je bent flexibel inzetbaar qua leerjaren en leerwegen;
• Je kunt goed zelfstandig als ook in teamverband functioneren;
• Je bent meer pro- dan reactief.

Wat mag je verwachten?
• In eerste instantie een tijdelijk dienstverband, dat bij wederzijdse tevredenheid, na één jaar kan worden omgezet in een dienstverband voor onbepaalde tijd;
• Goede primaire arbeidsvoorwaarden (schaal 8, max. € 4.054,-). De exacte inschaling is afhankelijk van opleiding en ervaring;
• Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden conform de cao OMO (o.a. deelname pensioenfonds ABP, een eindejaarsuitkering, 8% vakantiegeld en vrij tijdens de schoolvakanties);
• Betrekkingsomvang en werktijden worden in nader overleg vastgesteld (graag in de sollicitatie de gewenste fte aangeven);
• een ontwikkelingsgerichte werkomgeving.

Meer weten?
Voor vragen over de vacature en inhoud van de functie kun je terecht bij mevrouw van Lieshout (directeur) via mail s.v.lieshout@bhc.nl, voor meer informatie over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij mevrouw S. de Rooij (personeelsadministratie) via mail s.d.rooij@bhc.nl. Op onze website, www.osboxtel.nl, vind je meer informatie over het Baanderherencollege.

Solliciteren?
Heb je interesse dan ontvangen we jouw motivatiebrief en curriculum vitae graag z.s.m. via de website van OMO www.omo.nl. Solliciteren is uitsluitend mogelijk via de website van OMO. Zodra wij de geschikte kandidaat hebben gevonden zal de sollicitatieprocedure worden afgesloten.

In het kort
  • Baanderherencollege
  • Boxtel
  • FTE: 0,4 - 1,0 Betreft: Regulier tijdelijk Start: Zo snel mogelijk
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden