Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Wij zoeken een docent Economie en Ondernemen

Solliciteren Je kan nog reageren tot 25-06-2024
Omschrijving vacature

Wij zoeken een docent Economie en Ondernemen - 0,5 - 1,0 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Docent economische vakken
Locatie: Baanderherencollege - Boxtel
Omvang: 0,5 - 1,0 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: Zo snel mogelijk

Wie zijn wij?

Het Baanderherencollege is dé school voor alle leerwegen van het VMBO en praktijkonderwijs in Boxtel en de omgeving. Het Baanderherencollege bestaat officieel uit twee scholen, een VMBO school en een school voor praktijkonderwijs, maar wordt als één school gezien én ervaren. De school resulteert onder het bestuur van de vereniging OMO (Ons Middelbaar Onderwijs) en maakt samen met het Jacob-Roelandslyceum, een school voor HAVO en VWO, deel uit van de OMO Scholengroep Boxtel.

‘Je telt mee op het BHC!‘ is de term die telt op de school en wordt gebruikt voor iedereen die aan de school verbonden is. Op het Baanderherencollege is het niet alleen een term, maar is het terug te zien in de dagelijkse praktijk. De ruim 1100 leerlingen volgen de lessen in het verzorgde schoolgebouw met ruime lokalen voor de praktijkgerichte vakken.

Wij bieden leerlingen alle leerwegen van het VMBO aan; In de beide beroepsleerwegen (basis en kader) wordt Zorg en Welzijn, Economie en Ondernemen, Bouw, Wonen en Interieur alsmede Produceren, Installeren en Energie aangeboden. Ook alle MAVO-leerlingen maken kennis met beroepsgerichte onderdelen via de talentlijnen Business, Technology, Arts & Design en Sports & Lifestyle.

Daarnaast bieden wij leerlingen van het praktijkonderwijs diverse uitstroommogelijkheden. Zo bereiden wij ze voor op een beroep, eventueel vervolgonderwijs en een goede plaats in de maatschappij. Wij vinden het van belang dat onze leerlingen zich gekend en erkend voelen. De kwaliteit van de leerling- en mentorbegeleiding is hierbij zeer belangrijk.

Wij bieden een uitdagende werkomgeving in een school die zich constant ontwikkelt met vernieuwende onderwijsprocessen en inspirerende leeromgevingen.

We zijn op het Baanderherencollege op zoek naar een enthousiaste, leerlinggerichte docent voor het beroepsgerichte vak Economie & Ondernemen, gecombineerd met het AVO-vak Economie (0,5 - 1,0 fte). Het betreft een tijdelijke aanstelling voor schooljaar 2024 – 2025. Inschaling conform OMO-CAO schaal LB.

Wat vragen wij;

  • Een 2e graads bevoegdheid voor het vak geldt als vereiste. Óf je hebt je studie bijna afgerond en het diploma ligt binnen handbereik;
  • De lessen vallen mogelijk in alle leerwegen en leerjaren van het VMBO;
  • Affiniteit met de doelgroep VMBO-leerlingen is een must;
  • Je kunt goed zelfstandig als ook in teamverband functioneren;
  • Je bent meer pro- dan reactief;
  • Bij voorkeur heb je al ervaring opgedaan binnen het VMBO.

Voor meer informatie over het Baanderherencollege verwijzen we je graag naar onze website www.osboxtel.nl.
Voor vragen over de vacature kun je terecht bij de heer W. Voets (teamleider), via e-mail w.voets@bhc.nl.

Heb je interesse, dan ontvangen we jouw motivatiebrief en curriculum vitae graag z.s.m. via de website van OMO www.omo.nl.
Let op, alleen sollicitaties via de OMO-site worden in behandeling genomen! Indien we een passende kandidaat hebben gevonden, zal deze vacature worden afgesloten.

In het kort
  • Baanderherencollege
  • Boxtel
  • FTE: 0,5 - 1,0 Betreft: Regulier tijdelijk Start: Zo snel mogelijk
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden