Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Engels

Solliciteren Je kan nog reageren tot 01-08-2024
Omschrijving vacature

Docent Engels - 0,3 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Docent talen
Locatie: OMO SG De Langstraat De Overlaat - Waalwijk
Omvang: 0,3 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: 01-03-2024

Over Ons:
Al bijna 40 jaar zit de Overlaat op de bekende plek aan de Eikendonklaan in Waalwijk. Een trotse vmbo school. Eigenzinnig, vertrouwd en gewoon goed in wat we doen. Een plek met onderwijs op maat. Een inspirerende (werk)plek waar leerlingen én medewerkers zichzelf kunnen zijn, met aandacht en ruimte voor hun talenten. Wij houden vooral van dóen, net als onze leerlingen. Leren door dingen te ervaren en te ontdekken.
Bij de Overlaat geloven we dat leren niet alleen over boeken gaat, maar ook over plezier en beleving. We zijn een school die bruisend is van diversiteit, waar elke leerling wordt aangemoedigd om te groeien en te schitteren.

Ben jij een gepassioneerde en bekwame docent Engels? Heb je ervaring in het onderwijzen van deze prachtige taal of ben je gemotiveerd om je bevoegdheid te behalen?
Dan nodigen wij jou uit om deel uit te maken van ons team op de Overlaat.Je maakt onderdeel uit van een kernteam en samen met je teamleden ben je onder leiding van een kernteamleider verantwoordelijk voor het onderwijs en de begeleiding van een vaste leerlingengroep.,
Je creëert een veilig leerklimaat en een uitdagende leeromgeving voor de leerlingen.

Als docent Engels ben je verantwoordelijk voor het inspireren van onze leerlingen. Je verzorgt boeiende en uitdagende lessen. Of je nu ervaren bent of in opleiding, jouw passie voor het vak en de ontwikkeling van onze leerlingen is wat telt.

Je bent bij voorkeur in het bezit van een 2de graads bevoegdheid. Je hebt ervaring binnen het onderwijs, bij voorkeur in het VMBO.
Je kunt zelfstandig en ook in teamverband werken. Je bent creatief en speelt in op veranderingen. Daarnaast ben je pedagogisch en didactisch bekwaam.

Wij bieden je een goede leeromgeving voor leerlingen en docenten. Je krijgt ruimte binnen de vakgroep om jouw ideeën te delen.
Jouw ontwikkeling vinden wij belangrijk. We bieden je de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen en uitdagen.

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature of De Overlaat kunt u contact opnemen met Lieke Aussems, teamleider, tel nr. 0416-336931. Of via de website www.deoverlaat.nl.
Solliciteren:
Uitsluitend via werkenbij.omo.nl

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden