Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Nederlands 1,0 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 29-02-2024
Omschrijving vacature

Docent Nederlands 1,0 fte - 1,0 FTE - Eerste aanstelling

Vakgebied: Docent talen
Locatie: OMO SG De Langstraat De Overlaat - Waalwijk
Omvang: 1,0 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling
Startdatum: 01-12-2023

Over Ons: Al bijna 40 jaar zit de Overlaat op de bekende plek aan de Eikendonklaan in Waalwijk. Een trotse vmbo school. Eigenzinnig, vertrouwd en gewoon goed in wat we doen. Een plek met onderwijs op maat. Een inspirerende (werk)plek waar leerlingen én medewerkers zichzelf kunnen zijn, met aandacht en ruimte voor hun talenten. Wij houden vooral van dóen, net als onze leerlingen. Leren door dingen te ervaren en te ontdekken. Bij de Overlaat geloven we in een school die niet alleen draait om leren, maar ook om plezier maken. We zijn een plek waar elke leerling wordt aangemoedigd om zijn eigen taalreis te maken.

Ben jij een enthousiaste en deskundige docent Nederlands? Heb je passie voor het overbrengen van taalkundige vaardigheden? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team op de Overlaat.

Als fulltime docent Nederlands speel je een sleutelrol in het ontwikkelen van taalvaardigheid en liefde voor de Nederlandse taal bij onze leerlingen. Je creëert inspirerende lessen, stimuleert creativiteit en bereidt de leerlingen voor op een wereld waarin taal een cruciale rol speelt.

Je komt te werken in een stimulerende leeromgeving; innovatief onderwijs wordt gewaardeerd. Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen onze school. Werk samen met collega's om een positieve leeromgeving te creëren.

Een bevoegdheid als Nederlands docent is wenselijk en heeft wel onze voorkeur. Je hebt passie voor het onderwijs en brengt kennis enthousiast over op de leerlingen en weet leerlingen te motiveren. Je werkt graag samen maar je kunt ook zelfstandig werken.

Wil jij deel uitmaken van ons team op de Overlaat en bijdragen aan de ontwikkelingen van de Nederlandse taalvaardigheid bij leerlingen? Solliciteer dan nu!

Informatie Voor meer informatie over deze vacature of De Overlaat kunt u contact opnemen met Ghislaine Laarakker, teamleider, tel nr. 0416-336931. Of via de website www.deoverlaat.nl. Solliciteren: Uitsluitend via werkenbij.omo.nl

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden