Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Nederlands 1,1 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 24-06-2024
Omschrijving vacature

Docent Nederlands 1,1 fte - 1,1 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Docent talen
Locatie: OMO SG De Langstraat De Overlaat - Waalwijk
Omvang: 1,1 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: 01-08-2024

Al 40 jaar op de bekende plek aan de Eikendonklaan. Een trotse vmbo-school. Eigenzinnig, vertrouwd en gewoon goed in wat we doen. Met een kleurrijk eigen schoolgebouw, veel enthousiaste leerlingen en medewerkers, in een groene omgeving, midden in de Langstraat.

Waar denken en doen samenkomen

Een plek met onderwijs op maat. Een plek waar je jezelf kunt zijn, met ruimte voor jouw talenten en met extra ondersteuning waar nodig. Om zo optimaal te ontdekken waar je goed in bent en waar jouw passie ligt. Wij houden van denken én doen, net als onze leerlingen. Leren door dingen te ervaren en te ontdekken. Ons eigen restaurant, een nieuw open leercentrum, een unieke ontdekruimte, talentacademies, 7 profielpleinen en nog veel meer.

Bij ons op school vind je de modernste apparatuur en machines. Daar zijn we enorm trots op. Je kan daardoor namelijk ‘levensecht’ leren. Zo heb je, als je eenmaal klaar bent op De Overlaat, niet alleen een vmbo- of mavodiploma, maar ook een voorsprong op leerlingen van andere middelbare scholen!

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar 1 of 2 enthousiaste docenten Nederlands 1,1 fte.

Ben jij een enthousiaste en deskundige docent Nederlands? Heb je passie voor het overbrengen van taalkundige vaardigheden? Dan is dit jouw kans om deel uit te maken van ons team op de Overlaat.

Als docent Nederlands speel je een sleutelrol in het ontwikkelen van taalvaardigheid en liefde voor de Nederlandse taal bij onze leerlingen. Je creëert inspirerende lessen, stimuleert creativiteit en bereidt de leerlingen voor op een wereld waarin taal een cruciale rol speelt.

Je komt te werken in een stimulerende leeromgeving; innovatief onderwijs wordt gewaardeerd.
Je krijgt de kans om jezelf te ontwikkelen en te groeien binnen onze school. Werk samen met collega's om een positieve leeromgeving te creëren.

Een bevoegdheid als Nederlands docent is wenselijk en heeft wel onze voorkeur. Je hebt passie voor het onderwijs en brengt kennis enthousiast over op de leerlingen en weet leerlingen te motiveren.
Je werkt graag samen maar je kunt ook zelfstandig werken.

Wil jij deel uitmaken van ons team op de Overlaat en bijdragen aan de ontwikkelingen van de Nederlandse taalvaardigheid bij leerlingen?
Solliciteer dan nu!

Informatie
Voor meer informatie over deze vacature of De Overlaat kunt u contact opnemen met Ghislaine Laarakker, teamleider, tel nr. 0416-336931. Of via de website www.deoverlaat.nl.
Solliciteren kan uitsluitend via werkenbij.omo.nl

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden