Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Nederlands HAVO/VWO 2e graads

Solliciteren Je kan nog reageren tot 06-07-2024
Omschrijving vacature

Docent Nederlands HAVO/VWO 2e graads - 0,8 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Docent talen
Locatie: Varendonck College - Asten
Omvang: 0,8 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: 01-01-2024

Docent Nederlands

Over het Varendonck College Het Varendonck College is een streekschool met een breed onderwijsaanbod. Op de locatie Asten volgen zo’n 700 leerlingen onderwijs aan het havo en vwo (atheneum en gymnasium). Leerlingen kunnen bovendien kiezen voor technasium of tweetalig onderwijs.

Het Varendonck College is ook een ambitieuze school waar we continu aan het werk zijn om het onderwijs voor onze leerlingen nog beter te maken. Leerlingen leren zelf keuzes maken en leerlingen zijn mede-eigenaar van hun leerproces. Dit vraagt om een andere organisatie (keuzewerktijd) en andere didactiek (formatief handelen / didactisch coachen).

We zijn op zoek naar een dynamische, enthousiaste collega die samen met ons deze ambities gaat waarmaken. Mensen die goed zijn in hun vak, maar ook buiten de les ideeën hebben over goed onderwijs en daar een structurele bijdrage aan willen leveren.

Per direct zijn wij op zoek naar een 2e graads docent Nederlands binnen onze afdeling havo/vwo te Asten. Het betreft 0.8 FTE.

Wat vragen wij van onze docenten? De docent op het Varendonck College heeft plezier in zijn werk en straalt dat ook uit. * Hij denkt in mogelijkheden en kansen. * Hij werkt zelfstandig en kan goed samenwerken.

De docent op het Varendonck College ontwikkelt zich continu. * Hij heeft vernieuwende ideeën en durft ook initiatief te nemen om deze ideeën te realiseren. * Hij deelt kennis, wordt geïnspireerd en inspireert anderen. * Hij werkt opbrengstgericht, is gericht op voortdurende verbetering, analyseert en onderzoekt zijn resultaten en verbindt aan de uitkomsten conclusies en vervolgacties. * Hij reflecteert, staat open voor feedback en voorziet ook anderen van feedback. * De docent onderschrijft het adagium ‘een leven lang leren’, en volgt jaarlijks scholingen om goed op de hoogte te blijven van ontwikkelingen in het onderwijs en ook zo verbetering vorm te geven. * De docent op het Varendonck College voelt zich verbonden aan de doelen van de organisatie, draagt deze uit en helpt mee deze te verwezenlijken. * De docent is vakkundig: hij is in staat leerlingen centraal te stellen en zowel vanuit pedagogische vaardigheden als vanuit vakkennis echt contact met leerlingen te maken zodat hun leerproces optimaal verloopt.

Tot slot is de docent organisatorisch sterk: hij regelt zijn zaken zowel binnen als buiten de klas met zorg voor de communicatie naar en relatie met leerlingen, ouders en collega’s – zowel mondeling als schriftelijk.

Wat bieden wij? * Een uitdagende en inspirerende leeromgeving. * Een school met fijne leerlingen en gezellige collega’s. * Een tijdelijk dienstverband met uitzicht op vast.

Contactpersoon Voor inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Vincent van der Cammen, manager onderwijs: v.vd.cammen@varendonck.nl. De sollicitatiegesprekken worden zo snel als mogelijk gepland. De sollicitatiecommissie bestaat uit een manager onderwijs en een docent vanuit de vakgroep.

Op dit moment hebben we deze vacature ingevuld met een inhuurmedewerker. Het Varendonck College ondersteunt de intentie van de Brabantse VO bestuurders om de inhuur van onderwijsmedewerkers via externe aanbieders terug te dringen. Daarom stellen we onze vacatures opnieuw open. Dus heb je interesse, reageer dan snel.

Word jij onze nieuwe collega? In deze video vertelt collega Rik over werken op het Varendonck College, klik hier:?https://www.youtube.com/watch?v=E7yqh7z6txQ

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden