Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent wiskunde 0,5 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 18-06-2024
Omschrijving vacature

Docent wiskunde 0,5 fte - 0,5 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Docent exacte vakken
Locatie: Parmant Scholen Sint-Joriscollege - Eindhoven
Omvang: 0,5 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: 01-08-2024

Ben jij de enthousiaste en gedreven docent wiskunde en vind je het een uitdaging om lessen te verzorgen voor de leerlingen van het Sint-Joriscollege, één van de Parmant Scholen? Dan komen wij graag met jou in contact, want jij maakt morgen mooier!

Wij zijn op zoek naar een docent wiskunde voor 0,5 fte

Wat ga je doen?
Als docent wiskunde ga je lessen verzorgen aan voornamelijk de leerlingen van de mavo. Dit zal voor het grootste gedeelte gaan om lessen in de mavo bovenbouw. Daarnaast zal afhankelijk van de definitieve formatie het ook mogelijk zijn dat je breder wordt ingezet. Het betreft een aanstelling voor het nieuwe schooljaar.

Vier redenen waarom deze vacature iets voor jou is

  1. Je hebt affiniteit met de leerlingen van de mavo, maar je vindt het ook leuk om breder ingezet te worden;
  2. Je kunt goed omgaan met veranderingen en daarop anticiperen;
  3. Je ziet het als een uitdaging om het vak wiskunde verder vorm te geven en daarbij out of the box te denken. Nieuwe onderwijsvormen spreken ons aan;
  4. Je werkt graag in een klein, hecht team met betrokken collega’s, waarin de samenwerking optimaal is en die met veel humor gepaard gaat.

Wat vragen wij van jou?
Je bent bij voorkeur in het bezit van een 2e graads onderwijsbevoegdheid of bent bezig deze te behalen. Het is een pré als je bekend bent met het onderwijs in de onderbouw en bovenbouw van mavo, havo en vwo en dat je tactisch kunt omgaan met jongeren van ongeveer 12 tot 18 jaar. Het is belangrijk dat je je kunt inleven in deze doelgroep. Daarbij kun je goed samenwerken met verschillende partijen en ben je in staat om snel te schakelen in een dynamische omgeving. Tot slot vinden we het belangrijk dat je verantwoordelijkheid neemt en eigenaarschap laat zien op de gebieden waar jij werkzaam bent.

Wat bieden wij:

  • Een school met breed palet aan projecten en programma’s (o.a. de enige gecertificeerde Cultuurprofielschool in de regio Eindhoven en de school waar leerlingen met een Topsport- of Regiostatus onderwijs volgen in het Sint-Joris Topsportcollege (SJTC) en de Sint-Joris Topsport Academy (SJTA))
  • Goede ondersteuning.
  • Voldoende mogelijkheden om jezelf te ontplooien.
  • Je ontvangt een salaris in salarisschaal LB (CAO-VO), met een maximum van € 5.030 bruto per maand en veel aantrekkelijke aanvullende arbeidsvoorwaarden zoals een professionaliseringsbudget- en verlof en gunstige fiscale regelingen voor de aanschaf van onder andere een fiets, een mobile device of een museumjaarkaart.
  • Een tijdelijke aanstelling van één jaar met uitzicht op een vast dienstverband.

Interessante baan?
Voor vragen kun je contact opnemen met de teamleider, Bart van der Heijden, telefonisch te bereiken op nummer 040-2116090 of via mail: b.vanderheijden@parmantscholen.nl.
 
Wil je solliciteren naar deze functie? Doe dat dan via de website van OMO: vacatures.omo.nl en kijk bij ‘Vacatures voor docenten’ en kies voor ‘Exacte vakken’. Wij zien je sollicitatie graag zo snel mogelijk tegemoet.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern binnen Parmant en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten de voorkeur.

Over het Sint-Joriscollege:
Ontdek jezelf en de wereld op ‘t Joris
Wij zijn een school voor mavo, havo en vwo (met wetenschapsoriëntatie) en de mogelijkheid voor een sportklas of kunstklas. Wij zijn de enige gecertificeerde Cultuurprofielschool in de regio Eindhoven. Leerlingen met een Topsport- of Regiostatus volgen onderwijs in het Sint-Joris Topsportcollege (SJTC) en de Sint-Joris Topsport Academy (SJTA). Wij hebben ook een samenwerkingsverband met CTO Zuid.
Het is onze ambitie om onze leerlingen te ondersteunen hun ambities waar te maken. Hun talenten en interesses in de volle breedte te laten ontdekken, op hun eigen niveau. Met veel plezier begeleiden we ze en bieden hen datgene wat ze nodig hebben om dat te realiseren. We zorgen dat leerlingen kansen zien, krijgen en waarmaken, zodat ze met de best mogelijke basis bij het verlaten van onze school zelfbewust zijn en zijn toegerust voor het nemen van vervolgstappen die bij hen passen. En ze hun ontwikkelde kennis en vaardigheden effectief in kunnen voor een zinvolle plek in de maatschappij, zinvol voor henzelf en voor anderen.
Wij zijn een relatief grote school maar we hebben het onderwijs kleinschalig georganiseerd. De school kenmerkt zich door een open en persoonlijk karakter, waarbij iedere leerling zich gekend en herkend voelt. Het Sint-Joriscollege biedt onderwijs aan ongeveer 1400 leerlingen.
Leer onze school kennen op onze website: www.sintjoriscollege.nl. Hier lees je ook meer over onze missie, visie en kernwaarden. Het Sint-Joriscollege maakt deel uit van Parmant Scholen.

Over Parmant Scholen
Jij maakt morgen mooi!
Dát is wat bij Parmant Scholen centraal staat. In onze visie, ons onderwijs en onze cultuur. Het is bovendien onze belofte aan onze leerlingen, docenten en medewerkers. Parmant Scholen is een organisatie met zes samenwerkende scholen, van praktijkonderwijs tot en met vwo. Onze scholen onderscheiden zich elk in hun eigenheid en doelgroep, maar delen een sterk besef van onze gezamenlijke cultuur en koers. Met professionele en zeer betrokken docenten, die samen zorgen voor passend, kleurrijk en actueel onderwijs in een veilig, inclusief en kansrijk klimaat voor elke leerling. Die leerlingen zichzelf laten zijn en stimuleren op hun eigen niveau. Hen inspireren tot keuzes waarmee onze leerlingen een positieve bijdrage aan de maatschappij gaan leveren, van nu en de toekomst. Waarmee ze hun dromen waar kunnen maken en zullen ervaren dat ze ertoe doen. Waarmee ze uitgroeien tot een ‘goed mens’.

Kijk op www.parmantscholen.nl als je meer wil weten over wie we zijn en waar we voor staan.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature stellen wij niet op prijs.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden