Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Docent Wiskunde voor 0,6 – 0,8 fte

Solliciteren Je kan nog reageren tot 17-06-2024
Omschrijving vacature

Docent Wiskunde voor 0,6 – 0,8 fte - 0,6 - 0,8 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Docent exacte vakken
Locatie: 2College Durendael - Oisterwijk
Omvang: 0,6 - 0,8 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: 01-08-2024

Wil jij werken op een school met een breed onderwijsaanbod? 2College Durendael is op korte termijn op zoek naar een tweede graads docent wiskunde. Het betreft een 1e dienstverband met uitzicht op vast van 0,6 – 0,8 fte. De lessen wiskunde worden gegeven in de onderbouw van havo / vwo met de nadruk op tweetalig onderwijs. Tevens is er een mogelijkheid dat lessen ook in de onderbouw van het vmbo verzorgd worden.

Profiel van 2College Durendael
Wij zijn 2College Durendael! Een school in Oisterwijk met een breed onderwijsaanbod van vmbo basis/kader tot vwo tto. Wij bieden een plezierige en professionele werkomgeving, waarin onze medewerkers kunnen groeien en zich maximaal kunnen ontplooien. Wij werken samen, grijpen onze kansen en verleggen onze persoonlijke en gezamenlijke grenzen. Vanuit ons enthousiasme brengen wij het beste in onze leerlingen naar boven, dagen wij ze uit en inspireren ze om hun grenzen te verleggen. Alles om onze leerlingen te laten groeien. Je groeit op Durendael!

Profiel van 2College
2College is een scholengroep in Tilburg en omgeving met zes vestigingen, bestaande uit Cobbenhagenlyceum, Cobbenhagenmavo, Durendael, EOA Oisterwijk, Jozefmavo en Ruivenmavo, met een breed aanbod: vmbo, havo en vwo. Iedere vestiging heeft zijn eigen profiel en onderwijsaanbod. Samen zorgen we ervoor dat er binnen 2College voor iedere leerling een passende plek is.

Onder het motto ‘Let’s go 2College’ zijn drie onderwijskundige principes geformuleerd die richting geven aan leerlingen en medewerkers over hoe we met elkaar om willen gaan, hoe we met en van elkaar leren en hoe we samen willen groeien. Deze principes zijn:

  • 2Meet Om jezelf te ontwikkelen heb je elkaar nodig. Ontmoeten zorgt ervoor dat leerlingen, ouders en medewerkers zich welkom en veilig voelen. Het is de basis om samen te leren en te werken.
  • 2Learn Een motiverende omgeving nodigt uit om te leren, om je talenten te ontwikkelen. Je verwerft kennis en vaardigheden om goed voorbereid te zijn.
  • 2Grow Groeien betekent dat er volop aandacht en gelegenheid is om je als persoon verder te ontwikkelen.

Interesse in de vacature?
Solliciteren is uitsluitend mogelijk tot 16 juni via OMO (via onderstaande knop). Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de verantwoordelijke teamleider, de heer Jeroen van der Linden, linden.r@2college.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
Let op: Zodra wij een geschikte kandidaat hebben gevonden, wordt deze vacature gesloten.

In het kort
  • 2College Durendael
  • Oisterwijk
  • FTE: 0,6 - 0,8 Betreft: Eerste aanstelling, uitzicht op vast Start: 01-08-2024
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden