Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Expert Duits

Solliciteren Je kan nog reageren tot 22-06-2024
Omschrijving vacature

Expert Duits - 0,8 FTE - Regulier tijdelijk

Vakgebied: Docent talen
Locatie: De Nieuwste School - Tilburg
Omvang: 0,8 FTE
Dienstverband: Regulier tijdelijk
Startdatum: Zo snel mogelijk

We zoeken een expert Duits! Het betreft een tijdelijke aanstelling (met vooruitzicht op vast) voor 0.6 - 0.8 fte als docent LB.

De Nieuwste School is een kleinschalige school voor mavo, havo en vwo met een eigen visie op onderwijs. Onderwijs is op De Nieuwste School vooral een persoonlijk ontwikkelingsproces: verwondering leidt tot kennis die verder gaat dan de voorgeschreven examenstof. Leerlingen ontwikkelen zich veelzijdig. Kennen, kunnen, willen, worden en zijn – daar draait het allemaal om. Deze werkwijze vind je in ons manifest.

In ons algemeen profiel (onderbouw: klas 1 t/m 3) volgen onze leerlingen onderwijs in 'onderzoeksleergebieden' en ‘gereedschapslessen’. Duits is een gereedschapsles, waar in nauwe samenwerking met andere moderne vreemde talen (Engels en Spaans) vakinhouden en vakvaardigheden worden aangeboden die leerlingen kunnen gebruiken bij het doen van onderzoek.

We werken in een teamgecentreerde arbeidsorganisatie (TAO). In een TAO dragen onderwijsteams collectief verantwoordelijkheid voor de meerjarige ontwikkeling van een groep leerlingen.

De school is flink in ontwikkeling. In het schoolplan worden de ambitiethema’s en ontwikkeldoelen voor de komende jaren beschreven. De ontwikkeling van formatief handelen en het leveren van meer en beter maatwerk staan centraal.

Ben jij een ontwikkelingsgerichte teamspeler? Ben jij leerlinggericht en voortdurend op zoek naar hoe je met je collega’s het onderwijs nog beter kunt maken? Zie je de meerwaarde van vakoverstijgend onderwijs en krijg je energie van werken met jongeren? Hou je van een open werksfeer in een kleine school waarin ruimte is voor “mogen zijn wie je bent?” Wil je je graag ontwikkelen als professional en gebruik je feedback om steeds een beetje beter te worden? Kun jij je vinden in de visie, voel je je verbonden met het onderwijsconcept van DNS en wil je een actieve bijdrage leveren aan de schoolontwikkeling?

Heb jij een tweedegraads bevoegdheid voor Duits?

Wij hopen dat je solliciteert!

Als expert heb je de volgende taken en verantwoordelijkheden:

  • Je ontwikkelt onderwijs in samenwerking met je collega’s uit het leergebied. We werken op DNS immers met eigen ontwikkelde methodes.

  • Je ontwerpt en verzorgt samen met je collega’s uit het leergebied vakoverstijgend onderwijs in de onderbouw waarbij onderzoek het middel is voor leerlingen om kennis te verwerven en vaardigheden aan te leren.

  • Je werkt formatief en bent bereid je daarin te scholen.

  • Je biedt maatwerk aan de leerlingen.

  • Je bent onderdeel van een onderwijsteam dat een collectieve verantwoordelijkheid draagt voor de ontwikkeling van de leerlingen die aan dat team zijn toegewezen.

Wij bieden:

  • een jong en dynamisch team;

  • goede scholings- en ontwikkelmogelijkheden;

  • een school die voortdurend in beweging is;

  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden (CAO OMO).

Voor meer informatie kun je terecht bij Bas Leijen, via de mail basleijen@denieuwsteschool.nl of telefonisch via het algemene telefoonnummer van de school: 013-5812066.

Alleen sollicitaties via www.omo.nl worden in behandeling genomen. Als een geschikte kandidaat is gevonden wordt deze vacature gesloten.

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden