Img Hero Vacatures 01
Img Hero Vacatures 02
Img Hero Vacatures 03

Teamleider financiële administratie

Solliciteren Je kan nog reageren tot 02-09-2024
Omschrijving vacature

Teamleider financiële administratie - 1,0 FTE - Eerste aanstelling, uitzicht op vast

Vakgebied: Leidinggevende functies
Locatie: Bureau Ons Middelbaar Onderwijs - Tilburg
Omvang: 1,0 FTE
Dienstverband: Eerste aanstelling, uitzicht op vast
Startdatum: Zo snel mogelijk

Heb jij een visie op hoe een moderne bedrijfsadministratie eruit hoort te zien? Ben jij in staat veranderingen succesvol door te voeren? En kun je mensen inspireren en motiveren?
Wil jij graag werken binnen een levendige omgeving die zich inzet voor goed onderwijs en die je veel kansen biedt op het gebied van persoonlijke ontwikkeling?
Wellicht ben jij dan de proactieve en enthousiaste teamleider financiële administratie die wij zoeken bij het team Financiën.

Want binnen het team Financiën zijn wij op zoek naar een:

Teamleider financiële administratie (1 fte, 36-40 uur p/w)

Wat ga je doen?
Als teamleider geef je dagelijks leiding aan de financiële administratie (ca 7 fte) op het centrale Omo-bureau in Tilburg. Naast het aansturen en begeleiden van je team, beschik je over de vaardigheden om hen op een inspirerende wijze te coachen en te motiveren. Je hebt geen moeite met het voeren van functionerings- en voortgangsgesprekken en je draagt een steentje bij in het voorkomen en opvolgen van (ziekte)verzuim binnen jouw team.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de administratieve processen, zorgt voor naleving van wet- en regelgeving en je bewaakt de integriteit van de financiële huishouding. Daarnaast geef je vorm aan de doorontwikkeling en verdergaande digitalisering van deze processen. Je volgt ontwikkelingen op het vakgebied welke je vertaalt naar de dagelijkse praktijk. Het geven van  voorlichting aan de scholen over financiële werkwijzen en wijzigingen in de processen is ook een belangrijk onderdeel van je werkzaamheden.

Dit alles in een informele sfeer waar ruimte is voor humor.

Wat verwachten we van jou?
• Ruime ervaring met het voeren van financiële administraties
• Kennis over financieel administratieve processen
• Een visie op een moderne financiële bedrijfsvoering
• Ervaring op het succesvol vormgeven van (ingrijpende) veranderingen, waarbij zowel de inhoudelijke als de menselijke kant van de verandering zijn geborgd

Wat bieden we je?
Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving waar veel ruimte is voor jouw ideeën en initiatieven. Je krijgt een arbeidsovereenkomst voor een jaar met de intentie deze aansluitend om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd. Bij OMO heerst een warme bedrijfscultuur waarin je je snel thuis voelt en er is volop ruimte voor persoonlijke groei.

  • Inschaling in schaal 10 CAO VO, afhankelijk van je kennis en ervaring (€3.031,- tot 5.030,= ,  o.b.v. fulltime);
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals onder andere een eindeschooljaarsuitkering, eindejaarsuitkering (8,33% + een extra eindejaarsuitkering van €1.200,- o.b.v. fulltime), flexibel werken en de mogelijkheid tot extra vakantieverlof zodat het tot de mogelijkheden behoort om zo goed als alle schoolvakanties vrij te zijn;
  • Een veelzijdige baan met gezellige collega’s in een werkomgeving waarbij vertrouwen, vrijheid en verantwoordelijkheid belangrijk zijn;
  • Een fijne locatie naast het centraal station Tilburg met eigen parkeerplaatsen
  • Dagelijks gratis vers fruit ter beschikking.

Wie zijn we?
Ons Middelbaar Onderwijs (OMO) is een vereniging van ruim 60 middelbare scholen in voornamelijk Noord-Brabant. De medewerkers van het OMO-bureau in Tilburg ondersteunen deze scholen en de Raad van Bestuur. Enthousiaste experts op het gebied van onderwijs, juridische zaken, huisvesting, human resource en financiën ontzorgen, adviseren en faciliteren de scholen. Zij zetten zich dagelijks met hart en ziel in en dragen bij aan de toekomst van onze leerlingen. Werken bij OMO is werken in een dynamische omgeving; een omgeving die kansen biedt op persoonlijke ontwikkeling en ruimte geeft aan nieuwe, frisse ideeën.

Het team Financiën
Het team financiën staat aan de vooravond van een periode waarin het organiseren van verandering eerder regel dan uitzondering is. Met een nieuwe visie op de bedrijfsvoering is de basis gelegd voor een doorontwikkeling van de bedrijfsvoering in brede zin, waarvan de financiële huishouding een belangrijk onderdeel uitmaakt. Zowel organisatorisch als vakinhoudelijk zal de er komende jaren het nodige veranderen. We willen deze verandering zorgvuldig en ook daadkrachtig doorvoeren. De financiële administratie biedt het grondvest voor veel van deze veranderingen, we hechten daarom groot belang aan een coördinator die hier op een professionele wijze invulling aan kan geven. Soms als klankbord of sparringspartner, soms als initiator, soms als projectlid in een multidisciplinaire aanpak. Vind jij het leuk om enerzijds leiding te geven aan een (sub)team en tegelijk volop in de inhoud te staan, breng jij kwaliteit en professionaliteit mee? En ben je in staat mensen te inspireren en draagvlak voor je ideeën te creëren? Dan ben jij de ideale kandidaat voor deze functie.   

Meer informatie?
Herken jij jezelf in dit profiel en wil je meer informatie over werken bij Ons Middelbaar Onderwijs? Kijk op www.omo.nl meer over werken op het OMO-bureau, kijk ook eens naar onze bureaufilm!

Mocht je aanvullende vragen hebben over deze vacature, dan kun je contact opnemen met Sebastiaan Bouwmeester, manager van het team Financiën, 013-595 55 00, e-mail: s.bouwmeester@omo.nl.

Voor vragen over het sollicitatieproces of de arbeidsvoorwaarden neem je contact op met de HR adviseur Mariëlle van Gerven, m.vangerven@omo.nl of via 013-595 55 00.

Solliciteren?
Ben je geïnteresseerd? Via de ”solliciteren” knop op deze pagina ontvangen we graag je cv en brief met motivatie. Indien van toepassing krijgen interne kandidaten bij gelijke geschiktheid voorrang op externe kandidaten. De vacature blijft open staan totdat we een geschikte kandidaat hebben gevonden.

We kijken uit naar je sollicitatie!

In het kort
Vragen? Neem contact op met:
Al in dienst bij OMO? Solliciteer dan via Selfservice

Kom ook werken bij OMO

... want werken bij OMO maakt meer mogelijk!

Icon Coggle Person
Een uniek carrièreperspectief waarin je ambities kunt waarmaken
Icon Badge
Keuze uit diversiteit aan onderwijsvormen en typen scholen
Icon Growth
Ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
Icon Future
Meewerken aan toekomstgericht onderwijs
Meer vacatures Arbeidsvoorwaarden